Nina Agdal…ons strandkonijntje in minder zonnige dagen!

Wij turen naar buiten en kunnen niet anders dan concluderen dat het weer in België niet al te vet is. Gelukkig hebben we nog Instagram waar we een hoop topmodellen terugvinden die het qua weer in ieder geval veel beter doen! Zo ook Nina Agdal! Het (ex-?)liefje van Leonardo DiCaprio heeft de beentjes en bikinilijn netjes geschoren en laat ons meegenieten van betere weersomstandigheden.

rrMWWeZmT7SXrS8JqKwZxg_thumb_686f

Als vast gezicht voor strandkledij ‘Beach Bunny’ mogen we deze ravissante Deense ook echt wel een strandkonijntje noemen. Omdat het toch al een tijdje geleden was dat we haar nog wat aandacht schonken en we nog wel eens wilden controleren of haar lichaam nog steeds zo strak staat als dat van een net behandelde botox-patiënt hebben we onze speurneus nog eens zijn werk laten doen en dan maar direct in haar laatste Instagramposts gestoken.

Naar onze eigen bescheiden mening roken we dat het goed was. Snuffel alvast even mee door heerlijk pikant gekruide gifjes.

Bron foto’s: Instagram

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De gelekte sex tape van Laura Ponticorvo!?

  Hackschandalen, ze komen meer en meer voor. Vorige week kwam er ook weer ...

Angie…Antwerps katje dat je best niet zonder handschoenen aanpakt!

Angie, Angie When will those dark clouds all disappear Angie, Angie Where will it ...

Verslavender dan wit poeder: Daniela Lopez Osorio

Waar wij Colombia mee associëren? Moeten we daar werkelijk op antwoorden? Soit, hoewel ze ...

Hosting door Fraai