Omdat ook wij legendes zijn: PME LEGEND

Bij Whatmatters vinden we onszelf heel wat, of dat denken sommigen toch. Eerlijk, eigenlijk zijn we diep vanbinnen best onzekere jongens met een peperkoeken hart, maar vertel het niet verder! We hebben onze legendarische momenten gehad en vonden ons af en toe best heel wat, misschien dat we daarom de perceptie tegen hebben. Soit, we liggen er niet wakker van maar het verklaart misschien wel onze band met het kledinglabel PME LEGEND.

pme_legend-home-slider-img-commander-dad

Stoere piloten

Het verhaal van stoere cargopiloten staat bij de Pall Mall kleding centraal. Niet dat wij met een stuurknuppel overweg kunnen, maar we kijken er wel naar op. Dat doen we trouwens naar elke man die met zijn knuppel overweg kan. Deze cowboys van de lucht droegen op hun legendarische expedities de stoere PME jeans en ook wij hebben er ondertussen enkele in onze kast hangen. . Voorbeelden zijn er om gevolgd te worden en iedereen heeft minimaal 5 deftige jeansbroeken nodig. Aangezien we ons postuur niet meehebben, moeten we sowieso iets doen om toch nog een beetje stoer over te komen. Dank u PME om ons toch een beetje te helpen!

pme-legend-1

Stevig en duurzaam

Het materiaal van de PME legend jeans kan tegen een stootje en is dan ook perfect geschikt om mee op pad te trekken in de weekends Met een aantal kids rond je lijf, kan je kledij maar beter wat verdragen. Ja, ook wij worden ouder en wijzer. Vlekken, scheuren: we kunnen ze missen als kiespijn.

De bekendste modellen van de PME Jeans zijn ongetwijfeld de Skymaster, Aviator en Greyhound. Modellen die in elke kleerkast een plaatsje verdienen. Naast deze jeansbroeken heeft PME Legend trouwens ook nog heel wat andere leuke spullen in de collectie. Of je nu op zoek bent naar een leuke trui, een boxershort of een stoer hemd om de zomer mee door te komen, je mag er zeker van zijn dat je het in de collectie van PME Legend kan terugvinden. Stoer, comfortabel en mannelijk, zo kun je de stukken perfect omschrijven.

skymaster_800x600

Bon, wij gaan hier afronden, een jeans uit de kast grijpen en ons in de stad begeven. Ook daar komen de kledingstukken van PME perfect tot hun recht.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Filling Pieces x Caliroots: het betere werk!

Ik weet het, ik val in in herhaling, maar als Filling Pieces uitpakt met ...

Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van ...

De maand van de Nike Air Max!

Dat Nike druk in de weer blijft met zijn Air Max, is nog een ...

Hosting door Fraai