Porto Tonic, de nieuwe zomerhype?

Om nu te zeggen dat we het met Gin Tonic helemaal gehad hebben, dat zou de waarheid geweld aandoen zijn. We drinken het nog met lezers, maar we botsten wél op een nieuwe hype: Porto Tonic!

portotonic

De perfecte blend

Een samenwerking tussen Black & Bianco en chef Jess Van weert resulteerde in dit hippe zomerdrankje dat misschien de terrassen gaat veroveren. Het gaat hier om een gedurfde blend tussen witte Porto en Tonic, wat zorgt voor een frisse mix en een optimale balans tussen zoet en bitter.

19030729_765318313627858_2705680644164593870_n

Serveren doe je de Porto Tonic met een partje meloen en een blaadje basilicum. Deze vondst komt uit de stal van Black & Bianco, een kwalitatieve importeur van onder andere wijnen die steeds herkenbaar zijn aan de karakteristieke witte of zwarte fles. In België is het gamma van deze Nederlandse rekels onder meer te vinden bij Yssi’s Beach en op tal van festivals. Denk maar aan het Legacy Festival, Only White, Rampage en nog heel wat wat anderen.

portotonic2

Trouwens de nieuwigheden stoppen niet bij de Porto Tonic, er is ook de Onverwacht Delicious Rosé. Een zeer lichte kleur doet je wegdromen van de Provence. De smaak van aardbei en zomerfruit versterkt dit gevoel nog.

Wij weten alvast wat drinken deze zomer!

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Relaxen in de Vessel: een hangmat bad

Ok, we geven het toe: gloednieuw is het niet. Alleen, wij hadden het nog ...

De drie meest luxueuze First Class experiences ter wereld

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat ook wij meestal met onze benen in ...

Zo heb je in zeven minuten een fris pintje!

Het is de laatste dagen bloedheet en dan heb je wel eens dorst. Je ...

Hosting door Fraai