Henry Poole x Size? x adidas

Als een gereputeerde Britse tailor en adidas de handen in elkaar slaan mag je natuurlijk een puik resultaat verwachten en de Henry Poole x Size? X adidas NMD XR1 stelt zeker niet teleur.

De geschiedenis van Henry Poole gaat terug tot 1800 en vandaag de dag zit de tailor op Saville Row. Al generaties lang kleren ze stijlvolle Britse heren van kop tot teen, maar van street-wear bleven ze ver weg, tot nu dus. En we moeten zeggen met een verbluffend strak en stijlvol resultaat.

adidas-nmd-x-henry-poole-1200x674

Premium wol – hetzelfde materiaal dat in de meeste van de maatpakken van Henry Pool gebruikt wordt – in het donkerblauw wordt afgewisseld met de zwarte kenmerken van de Boost-units. Ook leder is voorzien op de hiel en over de tong van de schoen.

Nog een leuk weetje, de schoen is eigenlijk gebaseerd op een jasje uit de jaren ’80.

Adidas-NMD-XR1-Size-Henry-Poole

Vanaf vrijdag zijn deze schoenen online te kopen en in de Size? shops. Voor 150 Britse pond zijn ze van jou en voor deze schoenen is dat geen pond te veel.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

AVE Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer!

Op tijd en stond halen sportmerken klassiekers vanonder het stof, je kan geen modellen ...

3 keer Dutch Denim

Dat de Nederlanders net wat ondernemender zijn dan ons Belgen, dat is geen geheim. ...

LOR by Laure

Truien, sweaters, t-shirts, de nieuwe collecties die elke week opduiken zijn niet meer bij ...

Hosting door Fraai