Henry Poole x Size? x adidas

Als een gereputeerde Britse tailor en adidas de handen in elkaar slaan mag je natuurlijk een puik resultaat verwachten en de Henry Poole x Size? X adidas NMD XR1 stelt zeker niet teleur.

De geschiedenis van Henry Poole gaat terug tot 1800 en vandaag de dag zit de tailor op Saville Row. Al generaties lang kleren ze stijlvolle Britse heren van kop tot teen, maar van street-wear bleven ze ver weg, tot nu dus. En we moeten zeggen met een verbluffend strak en stijlvol resultaat.

adidas-nmd-x-henry-poole-1200x674

Premium wol – hetzelfde materiaal dat in de meeste van de maatpakken van Henry Pool gebruikt wordt – in het donkerblauw wordt afgewisseld met de zwarte kenmerken van de Boost-units. Ook leder is voorzien op de hiel en over de tong van de schoen.

Nog een leuk weetje, de schoen is eigenlijk gebaseerd op een jasje uit de jaren ’80.

Adidas-NMD-XR1-Size-Henry-Poole

Vanaf vrijdag zijn deze schoenen online te kopen en in de Size? shops. Voor 150 Britse pond zijn ze van jou en voor deze schoenen is dat geen pond te veel.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Eviva Kara Del Toro!

Kara Del Toro, al van gehoord? Ontkennen heeft geen zin, toch? Als jullie deze ...

6 webshops die je moet kennen

Shoppen? Dat doen we toch meer en meer online? Waar voor vrouwen de keuze ...

Rolex scoort met ‘Pepsi’ op Baselworld

Fans van luxehorloges opgelet! Het is BaselWorld en daar komen alle topmerken als Patek Philippe, ...

Hosting door Fraai