Wat je ondergoed over je vertelt…

Ondergoed, eerlijk het is nu niet meteen het item waar ik het meest in investeer, en toch… Blijkbaar vertelt je ondergoed best wel wat over je persoonlijkheid als man. Ik kom er dan misschien uit als een gierige luiaard, maar laat jou dat niet overkomen!

Aangezien dat in tijden van Tinder, vrijblijvende seks overal op de loer ligt, moet je als single natuurlijk altijd voorbereid zijn. Ok, die broek moet uiteindelijk uit, maar meestal heeft ze wel nog tijd genoeg om er een blik op te werpen. De collega’s van Manify legden alvast hun vrouwenpanel het vuur aan de schenen en dit kwam er uit de bus.

De losse boxershort

Voor de man die van ruimte houdt en het al benauwd krijgt bij het denken aan een spannend boxer. Vaak gaat deze boxershort sowieso gepaard met een lossere kledingstijl. Het balanceert op het randje tussen klassiek bescheten en ontzettend cool. Het vertelt haar dat je een wat lossere kerel bent die het al wel snel allemaal goed vindt.

Sisqo-Front

De strakke boxershort

De normale jongen draagt de zwarte, witte of grijze exemplaren, terwijl de avontuurlijk ingestelde boy al eens voor een kleurtje wil kiezen. Dit exemplaar zegt vrouwen werkelijk niets, dus verwacht niet een onuitwisbare indruk achter te laten. Of je moet kunnen vogelen als de beste natuurlijk.

61-muS0gsRL._UL1500_

De slip

Weinig mannen die met een slip kunnen wegkomen, of je moet al wat maturiteit hebben, strak gespierd zijn en héél bruin, maar dan nog. Heb je een kleine fluit, dan is dit exemplaar al helemaal een ‘no go’, want heel je onderstel wordt uitgelicht.

New-Fashion-Andrew-Man-Modal-Sous-Vetement-Interior-Homme-Christian-Sexy-Underwear-Men-Pouch-Slip-Homme

De grappige boxershort

Je hebt nog van die mannen die voor de grappige boxershort gaan met prentjes en/of tekstjes. Ben je ouder dan 12 en/of wil je kans maken op vogelen, dan draag je deze boxershorten niet. Simpel.
De vrouwen die hiervoor vallen dien je ook gewoonweg te mijden.

x-ray-sexy-boxershort

Los in de broek

Ok, het kan ook zonder. Het artistieke type wil hier al weleens mee wegkomen. Anderzijds kan een vrouw ook al snel denken dat je zeker was van seks. Een dubbeltje op zijn kant dus.

 

Bron: Manify.Nl

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dumpen op Valentijn? Stuur verdorde bloemen van Pleurop

Yep, het is Valentijn vandaag! We zouden wel kunnen zeggen dat we bij Whatmatters ...

Voetballer Patrice Evra maakt iedereen gelukkig!

Monday Blues…wie kent het niet. Wie is er gisteren met het verkeerde been uit ...

5 sublieme plaatsen voor een vluggertje

We hopen dat de meeste lezers van Whatmatters (en stiekem zien we aan de ...

Hosting door Fraai