Is dit de eerste naaktfoto die wél op Instagram mag blijven staan?

De modellenwereld in revolutie tegen de preutsheid van Instagram. Afgelopen dagen is er weer veel te doen geweest omwille van het feit dat Instagram opnieuw een aantal foto’s van bekende (Instagram)-modellen had verwijderd omwille van hun ‘no nude policy’. Onder ander de immer ravissante Emily Ratajkowski was één van deze geplaagde modellen. Gelukkig blijft haar account bestaan, in tegenstelling tot onze Marisa Papen, die een dik half jaar geleden alvast haar account met honderduizenden volgers zag geschrapt worden.

Emily heeft het dan ook gehad met het preuts gedrag en niemand minder dan Victoria’s Secret Angel Adriana Lima steunt haar! En steunen zoals wij dat graag hebben…met een naaktfoto op Instagram. Wij dachten dat deze actie wel zou eindigen zoals het bij Instagram wel meer eindigt…met het verwijderen van de foto.

Nochtans, de foto met bijschrift “Mood, embracing the healthy female form, the real beauty”, waarmee ze zich aansluit in een rijtje free the nipple demonstranten, blijft nu al een paar dagen online staan. 149.000 mensen hebben hem ondertussen bezegeld met een hartje. Is de kentering begonnen? Is Mark Zuckerberg gezwicht en laat hij eindelijk een tepeltje toe? Wie zal het zeggen…maar we zijn precies op goede weg!

 

https://www.instagram.com/p/BWuxHFShBOB/?taken-by=adrianalima

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Daarom is EATS Channel het lekkerste Instagram account in jaren!

Een account voor Bourgondiërs… Eten en drinken…daar zijn we wel voor te vinden. Gooi hier ...

Op de dag van Vlaanderens Mooiste, is Nederlandse Puck Moonen de knapste

Sorry aan de trouwe lezers van Whatmatters, vandaag zal het allemaal een beetje minder ...

Hosting door Fraai