Wij worden happy van de nieuwe hype: hamamdoeken

 

Waar iedereen tot voor een jaar geleden al tevreden wat met een ‘normale’ handdoek en een strandlaken, heeft een nieuwe hype stormenderhand onze badkamer verovert en vervolgens het strand ingepalmd. Welke hype? De hamamdoek natuurlijk! Je kan er niet meer omheen en we geven het toe ook wij zijn gezwicht. Diep vanbinnen zijn we natuurlijk ook gewoon watjes en willen we onze wentelen in zachtheid.

919940_435692073229752_2011303243_o

Happy Towels: al het zachte van bamboe

Nu zijn er hamamdoeken in alle kleuren, kwaliteiten en lengtes, maar sinds kort zweren wij en onze vriendinnen bij de doeken van Happy Towels. Eerlijk, we zijn er terecht gekomen door de leuke naam, maar de doeken blijken ook nog een super. Niet alleen zijn ze van een uitstekende kwaliteit, ze zijn ook lang genoeg om op het strand te draperen, superzacht want gemaakt van bamboegaren en biologisch gemaakt. Bovendien – en dat is voor arme redacteurs niet onbelangrijk – zijn ze ook nog eens uiterst betaalbaar. Zo blijft er meer dan voldoende budget over om een flesje te poppen of nog een extra saunabeurt te nemen!

Trouwens wil je het nog voordeliger? Bij Happy Towels zijn er ook doeken van 100% katoen! Iets minder zacht, maar alsnog geweldig.

14054023_897100287088926_7494045404776638329_n

Authentiek Turks

Voor de rekels die het afgelopen jaar de Flair niet hebben opengeslagen. Hamamdoeken zijn van origine Turks en dat is dus ook waar deze doeken worden vervaardigd. In het dorpje Buldan worden ze gewoven om vervolgens in de webshop van Happy Towels terecht te komen. Zo kan jij ze bestellen en ermee in je badkamer, de sauna of op het strand paraderen.

12015084_738079306324359_6150951504563020175_o

Een hamamdoek met een lengte van 210 cm in bamboe heb je al vanaf 32 euro, terwijl de biologisch katoenen exemplaren op 25 euro komen. Waarop wacht je, je vriendin en stiekem ook jijzelf zal er ontzettend tevreden mee zijn!

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Muziek uit je Soundwave tattoo!

Nope, we hebben er toch steeds geen. Alvast, ik toch niet, misschien dat Jens ...

Shhhtt, wij leven The Quiet Life

Hoewel we zelf de “swag” hebben van een net gerevalideerde bejaarde, houden we er ...

Heddels Denim Wash: red je vuile jeans

Ja deugniet, jou kennende ga je met oudjaar weer zwaar feesten en daar vinden ...

Hosting door Fraai