Oude typemachines omgevormd tot machinegeweren!

In de ogen van de jeugd zijn we bij Whatmatters waarschijnlijk stokoud. Ja, wij weten nog wat cassettebandjes, een discman en een game boy zijn. Meer nog, we weten zelfs nog wat een typemachine is. Zo een klassieke, zware machine waarop het heel moeilijk brieven tikken was en wanneer je een fout maakte terug opnieuw kon beginnen of met tip-ex aan de slag moest. Nee, we verzinnen het niet!

Typewriter-Guns-by-Eric-Nado-8

Echte kunstwerkjes

Dat je met oude typemachines heel leuke dingen kan doen bewijst Eric Nado. Deze rekel maakt er immers geweren van. Geen echte natuurlijk, maar wel designpareltjes. Niet dat je met dit staatje handwerk en vakmanschap echts iets bent, maar cool is het wel.

1498766820203-Orange-underwood-130

De meeste van de kunstwerkjes zijn reeds verkocht, maar er zijn er nog steeds enkele beschikbaar. Voor 2.800 dollar hang je er eentje tegen de muur of hou je een felgekleurd exemplaar in je knuistjes. Misschien nog een ideetje om de Whatmatters redactie op te fleuren en ons af en toe eens af te reageren.

1498766728478-TAB-Brother-blue

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Brouw je eigen bier voor net geen 1000 Euro!

Wat doe je als Nederlander als je het wel gehad hebt met je eigen ...

Whatmatters Review: LG Oled E8 55″, het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Hosting door Fraai