2 keer met een Hot Tub het water op!

Nu willen we als levensgenieters bij Whatmatters weleens van een Hot Tub genieten. Niet dat we overwegen er eentje op de redactie te zetten, maar af en toe heerlijk gaan relaxen kan deugd doen. Natuurlijk kun je ervoor naar een wellnesscentrum trekken, maar ondertussen zijn er ook 2 andere opties. Wij zetten ze even voor jullie op een rijtje. Met vrienden, je vriendin(nen) of je gehuurde dames: jij kiest, maar genieten ga je doen.

Hot Tub Boats

12211D_1000x1000
Als eerste alternatief heb je de Amerikaanse Hot Tub Boats. Met deze drijvende Hot Tub kan je zonder problemen het kanaal, de lokale vijver trotseren of zelfs de zee trotseren. Ze zijn door zowel de Amerikaanse of Europese autoriteiten goedgekeurd, dus je kan er veilig mee het water op. Deze elektrische boten beschikken over een dekje van Afrikaanse teak en voor de rest uit een geweldige Hot Tub waar je makkelijk met 6 in kan. Er zijn zelfs 4 ijskoelers voorzien en er zijn geïntegreerde speakers voor het draadloos afspelen van je favoriete muziek. In principe kan je zonder op te laden een uurtje of 10 op pad, al zal iemand met een kleine joystick het bootje wil min of meer moeten besturen. Dus misschien je toch niet te zat drinken…
hero_Boat4_copy
De prijs van zoveel waterpret? Reken toch op een dikken 42.000 dollar. Maar daar heb je natuurlijk wel een bootje voor dat monden doet openvallen. Wedden dat jij gedurende zomer het mannetje bent?

Hot Tug boats

hot-tub-4
Wat korter bij huis, eigenlijk net over de grens bij de noorderburen, daar vind je de Hot Tug. Daar huur je in de Rotterdamse haven een Hot Tug om heerlijk te genieten. Middenin het ijskoude water geniet jij van een heerlijk warm bad. Dit is ’s werelds eerste houtgestookte Hot Tub waarmee je zelf kan varen of achter een sleepboot aan dobberen.
12642708_1112892472074784_3127208852790524391_n
Standaard is het bootje uitgerust met een RVS houtkachel en een elektrische motor. Veel sneller dan 5 km per uur ga je niet, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. 6 tot 8 personen kunnen mee aan boord en de kachel garandeert 2,5 uur pret.
Ondertussen werd het concept ook al geëxporteerd naar de Verenigde Staten. Kopen of huren, beide kan.
Facebook
11416353_1139207512776613_217300919189934635_o

You May Also Like

Gastblogger en modegek Jente tikt ons op de vingers

We kregen naar ons voeten. En zowaar van een 23-jarige rekel uit Schoten die ...

Baudoin & Lange: loafers Belgian style!

Schoenmaker blijf bij je leest, alleen … in België zijn er niet gek veel ...

Een echte Aperol Spritz fan?

Ben jij net als wij wild van Aperol Spritz? Top, want dan kun je ...

Hosting door Fraai