Helemaal high van cacao!

Paddenstoelen, pillen, poeder, noem maar op, we gebruiken het zelf niet, maar weten het allemaal: je kan er geweldig high van worden. Maar CACAOPOEDER, potverdekke dat is nieuw. Vanaf heden bekijken we dan ook iedereen die een pot Nesquik mee naar huis durft nemen met argusogen.

Een drugvrije roes

Ok, we overdrijven misschien een beetje, van Nesquik ga je hooguit een geïrriteerde neus krijgen, maar vast staat wel dat Coko Loko – snuifbaar cacaopoeder – op de markt wordt gebracht. Het zou een drugvrije roes geven. Het gaat om een product van Legal Lean een bedrijf uit Orlando, Amerika.

19679286_573144756406813_3576143065956218738_o

Volgens de verpakking krijg je een endorfine rush van het snuiven, maar anderzijds zorgt de serotonine rush ook voor kalmte en focus. Het klinkt alvast veelbelovend, misschien toch maar eens een potje proberen te bemachtigen. Ik kan wel wat focus gebruiken.

Screen-Shot-2017-06-19-at-2.07.09-PM

Overigens zo vernieuwend is dit niet, wat eerder kwam onze eigen chocolatier Dominique Persoone al met het idee om chocolade op te snuiven. Meer nog hij bedacht zelfs een gadget – de Chocolate Shooter –  dat de cacao je neus in katapulteert. Voor 50 euro heb je er al eentje.

big_1427933782_image

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Review: 5 Flavors Mmei

Soms lees je en hoor je over een restaurant zoveel goeds dat je het ...

Corona brengt bier met THC op de markt!

Voor alle duidelijkheid…hoewel ze ons soms betichten van coke te hebben gesnoven (wegens gevat ...

Netwerktips voor de jonge professional

Netwerken het is niet iedereen gegeven en toch het kan je carrière heel wat ...

Hosting door Fraai