Vers & sappig: The Juicery

Meer en meer mensen kiezen voor een gezonde levensstijl, niet dat wij daarvoor plooien maar we kunnen er wel begrip voor opbrengen. Nu hebben wij sowieso al weinig tijd om gezond te koken en te leven, maar de cold pressed juices van The Juicery zouden weleens de oplossing kunnen gebruiken.

14883464_884486565021539_3143772134518753238_o

Een flesje bomvol vitaminen

Met een flesje van 500 ml krijg je een bom aan vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen. Eén flesje bevat maar liefst 1,2 kg aan biologische groenten en fruit. Waanzin! Je kiest simpelweg het sapje dat bij je behoefte past en klaar. Dankzij de Amerikaanse koude pres bevatten de sapjes maar liefst drie tot vijf keer meer voedingsstoffen en enzymen dan anderen.

De sapjes zijn puur en onversneden RAW, wat de liefhebbers ongetwijfeld zal doen watertanden en wat de ervoor zorgt dat alle vitamientjes behouden blijven. De productie van al deze sapjes gebeurt met de hand in Gent en wordt vervolgens vers in de verdeelpunten aangeleverd, dag na dag. Bestellen kan overigens online of in verschillende winkelpunten die binnenkort wellicht online te vinden zijn.

14125594_846390922164437_5428935462027728977_o

Ondertussen zijn er juices, powershots, volledige kuren en zelfs thee van The Juicery verkrijgbaar. Voor wie wil starten met een gezonde levensstijl zouden deze sapjes wel eens het begin kunnen betekenen!

Onze favoriet? Forever Young, maar dat kan ook aan onze mindset liggen natuurlijk…

FacebookInstagram

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

En of we een blinde tijger kennen!

Tijgers: Die kennen we, figuurlijk toch. Maar blinde tijgers, nee, al veel minder. Eeg ...

Niemand is zo lekker!

Of je nu iemand of niemand bent, bij Whatmatters liggen we er niet wakker ...

Op pad met de vliegende hotelkamer

Nee, ik zit niet aan de pillen. Het is te zeggen, tegen de hooikoorts ...

Hosting door Fraai