Nooit meer zonder mesjes met Windmill shaving!

 

Op de Whatmatters redactie kunnen we de haartjes meestal letterlijk tellen. Dan bedoelen we uiteraard deze van onze baard, gelukkig hebben we meer op ons hoofd. We mogen dan niet gezegend zijn met een volle baard, dan nog moeten we geregeld het scheermes bovenhalen. Nu wil het al weleens gebeuren, dat net op het moment dat de nood hoog is, de messen bot of op zijn en we stoppels moeten laten staan of erger nog, onze huid volledig openhalen.

Altijd mesjes op voorraad 

Met het scheerabonnement van Windmill shaving behoort dit gelukkig tot de verleden tijd. Geen geklooi meer om mesjes te gaan halen en geen post-it’s meer op de badkamerspiegel: je krijgt ze door middel van een abonnement netjes thuis geleverd. Handig!
Of je er nu na een week zonder scheren bijloopt als een bosaap, of zoals wij amper een donsje hebt, dat maakt niet uit. Er is immers een abonnement op maat. Je kiest tussen light, medium of heavy en klaar is kees. De eerste keer ontvang je de luxe scheerset met de houder, 4 mesjes en de scheercrème. Alles om meteen aan de slag te gaan dus. Bij de lightversie krijg je elke 3 maanden 4 mesjes toegestuurd, bij medium om de 2 maanden en bij heavy maandelijks. Zo ben je altijd zeker van een vlijmscherp mesje en een zorgvuldig geschoren baard. Wist je trouwens dat je het best na 7 keer scheren je mesje vervangt?

iStock-495255514

Geen verplichtingen

Het fijne aan deze formule is dat je nergens aan vasthangt. Besluit je je abonnement stop te zetten of even te pauzeren, dan is dat geen enkel probleem.

Over de kwaliteit van de mesjes hoef je je alvast geen zorgen te maken. Duitse degelijkheid! 5 messen kortwieken de baardharen en op de achterkant is nog een precisietrimmer voorzien voor de moeilijk te bereiken plaatsen. Als je wil ga je zo glad als een biljartbal buiten.

iStock-540125450

Geen ervaring met nat scheren? Geen probleem, op de website van Windmill staat alles letterlijk en figuurlijk haarfijn uitgelegd. Nog een leuk extraatje is het feit dat de houder er met zijn verchroomde handvat ook nog eens cool uitziet. Je ochtendselfie met mesje in de hand kan meteen op Instagram!

Meer informatie en de verschillende formules van het scheerabonnement vind je op de website. Wij hebben alvast geen enkel excuus meer om als een holbewoner op de redactie aan te komen zeilen, nu jullie nog.

 

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Mandy Ronda: deze sexy seksuologe verwent ons wekelijks met een column!

Bij Whatmatters hechten we veel belang aan de mening van vrouwen, en al zeker ...

Wassen voor echte mannen, zeep van bier!

Trouwe lezers van Whatmatters weten dat we niet snel nee zeggen tegen een pintje. ...

Men's Society: op zoek naar het perfecte geschenk

Nu moeten we het bij Whatmatters toegeven: de baardgroei op de redactie is niet ...

Hosting door Fraai