Dé zonnebril voor de biker!

Gesneuveld! Nee, ik heb het niet over één of andere oud-strijder, maar wel over mijn zonnebril. Tijd voor een nieuwe dus en de SHWOOD x IRON & RESIN is zeker een kanshebber. Al was het maar om de belachelijk lange namen en het feit dat de kans klein is dat er een ander er mee op zijn neus loopt.

643808681_780x439

De vintage vibe van de bril maakt het een hebbeding. Hoewel misschien enkel bikers de beide Amerikaanse merken zullen kennen hebben ze in de Verenigde Staten een uitstekende reputatie. The Moto Collection is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en Havana. De bril zit perfect onder een helm, maar komt ook van de motorfiets volledig tot zijn recht. Gelukkig maar, want ik raak van zijn leven geen motor meer aan.

shwood_x_iron___resin_-_glasses_-_04

Wat er nog bijzonder is? De bril wordt geleverd met een fijne TANK BAG. Concreet wil dit zeggen dat je je bril op de tank van je motor kan meenemen. Een sterke magneet houdt het hele zaakje op zijn plek.

Kostprijs van deze zonnebril? 225 dollar!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Modeliefhebbers opgelet: Only for Men opent webshop in Vlaanderen!

De meest spraakmakende mannenmodeketen van Nederland, opent de webshop voor de modebewuste mannen van ...

Belgian Brand l Ben jij ook een WOLF?

Vermoedde Van Echelpoel al iets toen hij een tijd geleden met “Ziet em duun” ...

Hosting door Fraai