Als lengte en snelheid telt: Continental 110

In navolging van de jongens van BALR die sinds kort hun eigen bootje hebben, heb ik het ook zwaar te pakken. Ik wil ook een boot! En als ik dan toch mag kiezen doe me dan maar de Continental 110 van Cantieri Navali del Mediterraneo. Een naam als een klok!

90-wide

Deze uit de kluiten gewassen speedboot is zo groot dat heel wat andere boten er in het niets bij vallen. Aan boord heb je de keuze uit maar liefst 6 badkamers en met zijn 33,75 meter is de Continental het grootste open jacht ter wereld. What matters? Size matters!

cnm-110-modelgallery1

Snel en groot

Je hebt niet enkel een zee aan ruimte op het dek, je haalt nog eens een stevige snelheid ook. Het interieur is zowel binnenin als bovendeks tot in de puntjes verzorgd. Relaxen krijgt hier een extra dimensie.

Een feestje? Geen probleem, naast de kapitein leg je nog makkelijk 10 mensen te slapen. Is het toch een wat minder weer dan kan je genieten van het ingebouwde klimaat- & entertainmentsysteem.

110-wide

Twee enorme MTU 2600 pk-motoren stuwen het jacht vooruit en zorgen voor een topsnelheid van 48 knopen. Omgerekend een goede 90 km/uur dus, daarmee laat hij de concurrentie ver achter zich. Gezien zijn beperkte diepgang kun je bovendien kort bij de kust aanmeren, wel handig als je even de benen wil strekken.

cnm-110-masthead

De prijs van dit pareltje is op aanvraag, maar reken maar dat mijn spaarvarken zwaar tekort schiet.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bose pakt uit met een nieuwe Soundbar: SoundTouch 300

Niet dat we zoveel over muziek schrijven, tijdsgebrek weet u wel, maar een goed ...

Samsung pakt uit met een kunstwerkje!

Is het een vliegtuig, is het een vogel, neen, het is eigenlijk zelfs geen ...

De beste cocktail shakers van België!

De rocksterren van deze tijd? Bartenders, mixologen en cocktail shakers lijken ons aardig in ...

Hosting door Fraai