Mandy Ronda: deze sexy seksuologe verwent ons wekelijks met een column!

Bij Whatmatters hechten we veel belang aan de mening van vrouwen, en al zeker als die vrouw een seksuologe is. Daar kunnen we namelijk echt nog wat van leren. Omdat we deze kennis niet graag enkel voor onszelf houden en we best wel ‘gevers’ zijn, stellen we jullie met plezier de ravissante en mondige Mandy Ronda voor. Wekelijks zal ze een vraag van onze lezers behandelen in haar column op Whatmatters!

Who the f*** is Mandy Ronda?

Mandy Ronda, is dé Sexual Empowerment coach van de Benelux en vanaf nu ónze sexpert met een wekelijkse column waarin ze jouw vragen beantwoord.

BeautyPlus_20170508120751_save

Deze seksuologe 2.0 geeft geen droge consulten in een steriele spreekkamer maar prikkelende lezingen, educatieve en ervaringsgerichte workshops en empowerment coaching. Haar missie is taboes weg te nemen, kennis te vergroten en lagen van schaamte en schuld af te pellen, zodat iedereen van een schaamteloos seksleven kan genieten; vol passie, plezier en intimiteit. Want van een goed seksleven wordt iedereen gelukkiger! Zij helpt singles en stellen van alle genders en seksuele voorkeuren en vanaf nu dus ook onze lezers!

Mannen kunnen bij haar terecht voor telefonische coaching rond intimiteit en seksualiteit. Single mannen die willen leren hoe succesvoller te zijn met vrouwen, kunnen in real live met sexy Ronda op date voor coaching, met achteraf een evaluatie en eerlijke feedback via Skype. En dan hebben we het nog niet gehad over de VIP-coaching voor stellen: Seksuologe aan Huis.

IMG_20170630_095855_990

Gedurende een deel van de dag loopt ze met jullie in jullie dagelijkse leven mee en gaat ze in gesprek om exclusief advies op maat te geven.

Haar website is een schatkist aan informatie. Neem een kijkje en zorg dat je de eerste bent die het eerste hoofdstuk van haar boek ‘De Passie Terug’ in je inbox ontvangt.

www.mandyronda.com

Vanaf volgende week exclusief op www.dev.whatmatters.be. Omdat jullie het verdienen/nodig hebben/willen (schrappen wat niet past)!

IMG-20170707-WA0013

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dit standje haten meiden het meest!

Dit bleek een makkelijke vraag aan ons vrouwelijk panel: Niettegenstaande dit één van de ...

Column Mandy Ronda: Ons eerste mvv trio en ik heb al iemand op het oog…

Q: “Beste Mandy. Ik heb mijn vriendin zo ver gekregen om een man-vrouw-vrouw te ...

De 8 verschillende soorten vrouwentepels

Geen twee tepels zijn gelijk, dat hoeven we als het wat meezit, waarschijnlijk niet ...

Hosting door Fraai