FIDGETIDDIES: Spinners voor op de tepels!

De spinners – like it or hate it – kennen we ondertussen allemaal wel. Hoelang de hype nog gaat meegaan? Geen idee, maar de volgende trend zit waarschijnlijk al in de pijplijn. Gelukkig zijn er creatieve geesten die elk nieuw gadget een nieuwe functie geven, zo ook de spinner. De FIDGETIDDIES zijn daar een goed voorbeeld van. Spinners voor op de tepels, dat vinden wij best wel boeiend.

Manuela, een studente uit Californië had duidelijk wat tijd te veel en ging aan het experimenteren. Zo kwam ze op het – al dan niet lumineuze – idee om spinners op haar tepels te kleven. Een nieuw gadget was geboren. Gelukkig is Manuela geen egoïstisch type en besloot ze een handleiding op Twitter te delen. Alles wat je nodig hebt zijn: nipple covers, klittenband en 2 spinners, die je desnoods van je kind kan afpakken.

Hoe het vervolgens werkt leer je in onderstaand filmpje.

 

 

Ondertussen scoorde dit filmpje al massaal veel likes en ging het viraal. Er is dus duidelijk een markt voor. Daarom zeggen wij bij Whatmatters: alle vrouwen aan de FIDGETIDDIES!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Armsnoepjes uit Amsterdam: KANE Watches

Dat het in Amsterdam borrelt van de creativiteit, daar zijn we al wel langer ...

Eindelijk, Monopoly voor echte valsspelers!

Break The Rules! Wie herkent dit niet? Je bent thuis of op café een ...

Boys Toys: 4 superfijne drones!

Boys en hun toys, Jens weet er alles van. Zelf hou ik het als ...

Hosting door Fraai