Texas Coffee, niet zomaar een koffiezaak!

Nee, een koffiebar openen kan je nog bezwaarlijk origineel noemen, en toch…Soms slaagt er nog eentje in het verschil te maken. Volgens ons mag je TEXAS COFFEE daar gerust toe rekenen. Waarom? Omdat ze er niet alleen de duurste koffie ter wereld hebben, maar ook de gevaarlijkste en bijvoorbeeld koffie in een ijshoorntje.

Originele koffie

Buiten voor een rijke variëteit aan koffie kan je bij de koffiezaak ook terecht voor een ontbijt. De hele dag trouwens smul je er van een Amerikaans ontbijt, dat wel wat calorieën telt.

De bijzonderste specialiteiten op de kaart? De Biohazard zou de dodelijkste koffie op de aardbol zijn. Je krijgt er maar eentje en de koffie is enkel 18+. Zes kopjes zouden genoeg zijn om een olifant of een volwassen man te vellen… Daarnaast heb je er ook nog de Kopi Luwak, al meermaals uitgeroepen tot beste koffie ter wereld en de Black Ivory. Deze koffie is de duurste meest en meest zeldzame koffie ter wereld. Deze bonen zijn immers eerst verteerd geweest door een olifantenmaag. Deze minder bitter koffie is beperkt verkrijgbaar en één kopje komt op 60 euro.

19702465_1736094103358108_842231109453578403_n

Ben je toe aan een koffie en wat bijzonders, dan is deze nieuwe zaak in Antwerpen zeker het proberen waard. Ongetwijfeld neem je er ontelbare Instagram proof foto’s en ja, ook mannen kunnen daar mee uitpakken.

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters Real Estate: Een paleisje in Kreta

Oh Oh Cherso, next level! We gaan voor Grieks vandaag! Voor de stiekeme snoodaards ...

L'épicerie du Cirque: Sterren eten Sterren

We zijn bij Whatmatters net niet hautain genoeg om onszelf ‘sterren’ te noemen maar ...

Hosting door Fraai