Titolo x New Balance 247 'Deep into the blue'

Omdat het niet altijd adidas en Nike moeten zijn die in de spotlights staan, kiezen we deze keer eens voor een puik paar van New Balance. Nu ja, het gaat eigenlijk om een collab met Titolo. Deze week werd immers de Titolo x New Balance 247 ‘Deep into the blue’ gereleased.

titolo-new-balance-deep-into-the-blue2

Zomers

Voor degenen die niet weten wie of wat Titolo is, dit is de toonaangevende sneakershop van Zwitserland. Zo, nu zijn jullie ook weer helemaal mee. Eerder ging de retailer ook al een samenwerking met Diadora aan. De nieuwe sneaker heeft een blauwe suède upper, die wordt gecombineerd met lavendelkleurige accenten. Ook de heel tabs zijn in dezelfde kleur uitgevoerd. De perfecte sneaker om op een zomers terras cocktails te nippen.

titolo-new-balance-deep-into-the-blue5

De sneaker is momenteel beperkt verkrijgbaar in een aantal geselecteerde shops, dus een paartje bemachtigen zal nog niet zo simpel zijn. Maar we zouden Whatmatters niet zijn, moesten we geen online adresje hebben gespot waar je deze sneakers voor 119 euro op de kop kan tikken.

MRL247TI_TitoloxNB_04

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Colourful Rebel, gewoon omdat wij 'Rebelse Boefjes' zijn!

We hebben het ooit al eens geschreven. Van de mannen achter Colourful Rebel kunnen ...

Met naakte vrouwen…zo verkoop je een villa van 100 miljoen dollar!

Vergeet Hebbes, Immoweb en andere vastgoedsites…om een huis van 100 miljoen dollar in de ...

Hosting door Fraai