Worden LED-wimpers de nieuwe trend?

18557405_634825686720585_1548002929785595719_n

Trends – de ene al wat bijzonder dan de andere – komen en gaan. Ook deze trend waait ongetwijfeld over, of dat mogen we toch op zijn minst hopen. Want om nu onze wimpers van ledverlichting te voorzien, nee, daar staan we niet om te springen. Toch zouden LED lashes wel eens de nieuwe hype kunnen worden voor vrouwen én mannen…

De F.Lashes komen uit de koker van designer Tien Pham uit Zweden, die de valse wimpers in heel wat kleurtjes op de markt brengt. Wil je nog meer opvallen dan zijn er ook wimper met een heel kleurspektakel. Op den duur heb je wat weg van een kerstboom, maar dat zal ongetwijfeld de bedoeling zijn.

19665363_653282844874869_2096835202810838754_n

De F.Lashes worden van stroom voorzien door een horlogebatterij die je met een haarspeld achteraan je hoofd vastmaakt, dat dan ook nog…

De wimpers zijn herbruikbaar en kunnen met de standaard lijm. Ook zweet en warmt zouden geen effect hebben. Gelukkig maar, je wil natuurlijk niet tijdens je dansje geëlektrocuteerd worden door je wimper!

tien-pham

Momenteel zitten de wimpers nog in prototype fase, maar de Kickstarter-campagne die loopt heeft ondertussen meer dan genoeg roebeltjes opgebracht. Voor 40 dollar haal je in januari 2018 een paar in huis. Nog even geduld dus voor je kan gaan shinen!

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Voetbal Rodeo…voor mannen met ballen!

Nadat een stier eerder deze week nog een matador bij zijn kloten had en ...

Komt Android oprichter met een iPhone killer?

Dit zou zo maar eens kunnen! Andy Rubin was een van de oprichters van ...

Hosting door Fraai