Barbecueën? Top of The Grill zorgt voor een snuifje Rock 'n Roll

Ok, het weer is de komende dagen misschien een tikkeltje minder, maar weet: na regen komt zonneschijn. En wat past er beter bij zonneschijn dan een uitgebreide BBQ? Ben je echter duffe barbecues beu, heb je een feestje te regelen of wil je een beetje Rock ’n Roll? Dan moet je Top of The Grill inschakelen.

13319797_888853104573977_1256232010705549918_n

BBQ with an attitude

Niet alleen werken ze met het beste vlees, Amerikaanse Primo barbecues, seizoensgroenten en verse sausjes, ze geven heel je feest ook wat extra cachet. Wie heeft er ooit beweerd dat een barbecue saai moet zijn? Het bewijs? Recent werd Top of The Grill uit een roedel andere kandidaten gekozen om de BBQ voor de artiesten van Tomorrowland te verzorgen. Steve Aoki, Like Mike en Guetta die een steakje weghappen van Top of The Grill: kicken toch!

18402234_1212246308901320_2294845002291046312_o

Dirk Luijts – de gepassioneerde zaakvoerder van Top of The Grill – is natuurlijk best wel trots op deze selectie. Daarom geeft hij ook een gratis TML-ticket weg voor 29 juli. Alle info, hoe je zo een ticket in de wacht kan slepen vind je hier. Veel succes alvast en misschien zien we je daar wel.

IMG_8223

Meer informatie over Top of The Grill vind je op de site. Geen fan van vlees? Geen probleem, er is ook een uitgebreid assortiment vis voor op de barbecue en zelfs pizza’s en pasta’s zijn mogelijk. Rock ’n Roll is altijd inbegrepen!

505923720 (1)

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Not-Another-Bill

Verrassingen we zijn er dol op bij Whatmatters in tegenstelling tot verassingen, vergis jullie ...

Pain Pidou, omdat ook een bakker hip kan zijn

We hadden al goede en slechte bakkers, maar dat was volgens de eigenaars van ...

Xavies’ Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

Hosting door Fraai