Stijlvol en betaalbaar: Crownarch watches!

Eerlijk, wij zijn de tel kwijt als het op horlogemerken aankomt, maar het zijn er in elk geval heel wat. Dagelijks blijven we er nog nieuwe ontdekken die de moeite waard zijn en daar is CROWNARCH er zeker en vast eentje van.

Crownarch-Chronograph-Watch-Collection-06

Betaalbaar en stijlvol

Het leuke aan Crownarch? De klokjes zien er veel duurder uit dan ze zijn! Qua design spelen ze in elk geval boven hun prijscategorie. Het gaat hier om een collectie van 5 charismatische horloges die rond elke pols een plaatsje verdienen. Stuk voor stuk komen de pareltjes op 145 pond, wat geen geld is.

CyNwsPdWQAERa3f

Het meest opvallende aan deze uurwerken? Dat moet de Milanese mesh strap zijn. Het is eens wat anders dan een lederen of metalen bandje en komt heel luxueus en stijlvol over. Aangezien er verschillende kleuren beschikbaar zijn, vind iedereen ongetwijfeld wel een chrono naar zijn smaak. De klokjes worden gratis bij je thuis geleverd in een mooie houten box.

Op zoek naar een uurwerk dat geen gat slaat in je budget, maar waar je ongetwijfeld wel mee opvalt? Zet dan Crownarch maar op je lijstje!

18278624_1337127733044649_3702545453224969888_o

Instagram – Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een digitale camera van papier!

Wie heeft er nog een digitale camera? Ja, ergens in de kast ligt er ...

Fout, Fouter, Foutst! Dit is de XXX-parodie op Fortnite! (trailer)

Welke heupwiegende dansjes zouden ze hiervoor uitgevonden hebben? Noem iets succesvol of een hype ...

CARTIER TANK viert 100ste verjaardag l met Whatmatters!

Eén van de voordelen van het runnen van een succesvol online mannen magazine? De ...

Hosting door Fraai