Zooltjes voor onder je blote voeten? Nakefit!

Niets zaliger toch dan op je blote voeten door het zand spurten of over gras lopen met wat ochtenddauw, tot je natuurlijk met je poten in glas trapt en kermend van de pijn naar spoed moet…

Het gevoel van blote voeten

Met Nakefit behoort dit tot de verleden tijd. Deze stickers die je onder je voeten plakt – wie verzint het – laten je toe zonder schoenen of slippers te lopen. Wondjes worden voorkomen en je voetzolen worden niet vuil, terwijl je toch het gevoel hebt op je loopt op blote voeten
dims
Het gaat hier om een Kickstarter-project dat al voldoende roebeltjes binnen heeft en dus binnenkort op de markt komt. De Italiaanse fabrikant belooft dat de stickers stevig blijven zitten, zelfs als je er mee over de rotsen klautert. Het grootste voordeel lijkt ons alvast het feit dat je nu eindelijk op een normale manier een fles champagne kunt gaan halen, zonder op de tippen van je tenen te moeten lopen om je voeten niet te verschroeien aan het zand.
nakefit-stick-on-soles-barefoot-designboom-fullheader
Voor 30 euro haal je 10 stickers in huis, die je in principe maar 1 keer kaan gebruiken. De makers garanderen wel dat je de stickers vlot kan verwijderen en daar alvast niet mee ligt te klooien. Er is trouwens keuze uit lichtblauwe, roze of zwarte zolen.
Ga jij de eerste zijn?
Bestellen kan je ze alvast hier!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

MiniBrew: stylish bier brouwen

Alleen al als we denken aan het brouwen van bier, dan breekt het angstzweet ...

De zomerse armsnoepjes van Danish Design

Met Deens design zit je in principe altijd goed, dat illustreren de horloges van ...

Whatmatters on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...