Wij verloren een rondje armdrukken tegen social media fenomeen Eline Demeulemeester!

“Hey Smalle, geen zin om eens langs een fit-chick met meer dan 15.000 volgers op Instagram te gaan?” “Ok Sticky, ik regel dat!’ Ik zag direct de voordelen. Gezien mijn bijnaam, die nog stamt uit de tijd ik een 10 kg lichter stond met een vetpercentage waarbij ter vergelijking een blauwvintonijn gewoon terug de zee wordt ingegooid, leek het me geen slecht idee me te laten inspireren als het gaat om krachttraining, gezonde voeding, etc. Maar voor we de eerste vraag mochten stellen, gingen we eerst even met de ellebogen gebogen tegenover elkaar aan tafel zitten. Ik geef het niet graag toe maar exact 9 seconden later voelde het aan alsof mijn hele schouder ontwricht werd. Tegen het canvas…laat dat duidelijk zijn! Maar wie is die krachtpatser? We laten haar zichzelf snel even voorstellen.
DSC04671

Hey Eline, stel je eens kort even voor? 
Hoi, ik ben Demeulemeester Eline, bij vele gekend als ‘Eline Machine’. Ik sport al van mijn 17 jaar en wordt er volgende januari 30! 🙂 Sedert 2,5 jaar ben ik volledig into fitness/krachttraining en ‘I really love this lifestyle!!’ Ik hou niet zozeer van het basic leven dat uit werken en tv-kijken bestaat. We leven maar één keer en wil dit dan ook ten volle doen. Ik heb gewoon teveel energie om lang stil te zitten! Niet tegenstaand kan ik er echt ten volle van genieten quality time met mijn partner en dochter te spenderen…hapje eten, glaasje drinken en chillen.

Eline Machine, een bijnaam die kan tellen!! Hoe is het allemaal begonnen?
Ik begon met krachttraining in december 2014. Al vlug vond ik mijn weg naar First class gym te Gent, waar ik al vlug vertrouwen had in  Michael Bockaert, mijn coach. Samen hielp hij me om sponsoring te vinden (protech nutrition en nu ook NOCCO). Dagelijks probeer ik toch één post te doen, zowel over voeding, fotoshoots, activiteiten die ik doe,…Geen dag zonder! 🙂

Nu we het toch over social media hebben, waarom moeten we je volgen?
Ik begon al redelijk snel mijn social media te onderhouden omdat ik veel positieve feedback kreeg, waaronder commentaar dat ik velen motiveer en inspireer. Wat uiteindelijk super is! Elke dag zelf voor uw passie en doel gaan en daarmee anderen motiveren en inspireren!  Waarom mij dan volgen? Omdat ik ‘real’ en ‘mezelf’ blijf, en probeer zoveel mogelijk iedereen te motiveren, op een eerlijke manier!!! Ik plaats geen overload aan story/foto’s/… maar toch genoeg om mijn leven wat te kunnen volgen! Natuurlijk met op gepaste tijden leuke foto’s! En, ik wil me meer focussen op extra fotoshoots dus…nog meer leuke foto’s! 😉

Naast je geweldig doorzettingsvermogen wat we dagelijks kunnen aanschouwen, wat zijn nog zo van die eigenschappen waarmee je je onderscheidt?
Ik ben een eeuwig positief persoon die altijd glimlacht en altijd fun heeft. Ik ben ook een doorzetter, waardoor ik op korte tijd op sportvlak toch veel bereikt heb. Ik wil altijd dat ietsje meer van mezelf eisen. Mijn coach zegt dat vaak…zelfs in ‘competitieprep’ klaag je nooit, altijd alles oké, altijd happy en altijd blijven doorgaan!

received_m_mid_1408537697977_e2bcc2cfcf645e1e71_0

Eline Machine dus! Heb je een levensquote?
‘BELIEVE!’ Dit staat dan ook op mijn linkerarm getatoeëerd! Eender wat er gebeurt, eender welke tegenslag, ALLES gebeurt voor een reden!! En alles komt altijd goed.

‘Believe’ doe je ook in de liefde! In je intro liet je al vallen dat je ook een man hebt!
klopt, Ik heb een partner en hij is alles wat ik maar kon wensen! Ook ‘crazy in the right way!’

We onthouden, goed zot is niet verkeerd! Wat doet je voor hem vallen?
Ik heb een vrolijke, eerlijke, open partner nodig die me aanmoedigt te blijven groeien en me steunt in alles. Iemand die ook niet jaloers is, die naast me staat all the way! Samen kunnen lachen, chillen, maar ook apart eens iets kunnen doen! Kortom, ik heb de perfecte partner! 🙂

Als je een ultieme tip kan delen met onze mannen, welke zou dat dan kunnen zijn?
Zelfzeker zijn, maar niet TE. Niet willen meelopen in het rijtje van alle macho’s. Spontaniteit valt het meest op bij vrouwen en ga je ook meer kans hebben bij ‘echte’ vrouwen in plaats van ‘fake’ vrouwen! 🙂 Kortom, U nooit anders voordoen en gewoon jezelf blijven! 🙂

received_m_mid_1408537697977_e2bcc2cfcf645e1e71_12

Check! Een ander vraagje, je vertelde me eerder dat je ondanks je strak schema ook durft zondigen en tijd maakt voor een hapje en een stapje. Wat zij jouw favoriete plekjes hier?
Ik ga eigenlijk al lange tijd niet meer uit omdat ik het dan zonde vind de hele zondag als een zombie rond te lopen. Maar deze zomer zal ik wel enkele festivalletjes doen! Wel ga ik graag eens iets gaan eten of drinken, regio maakt niet uit…ik ontdek graag nieuwe plaatsen! Maona ga ik graag voor healthy juices/thee/… Het is ook een beetje een ritueel met mijn dochter de vrijdag na school.

Echt zondigen is er niet bij dan?
Toch wel! Mijn favoriete ‘cheatmeals’ zijn pizza/pasta, ofwel hier in Kortrijk een ‘all you can eat’-chinees restaurant…lekker genieten! 🙂

FB_IMG_1484848517061

Nog wat showcooking erbij en gaan! Maar voor we hier gaan, wat zijn je ambities nog?
Ik zou graag via zelfstudie mijn diploma voeding/coaching behalen. Verder wil ik wat meer foodbloggen, shoots doen, competitie, dat zien we wel. Ik hou van deze levensstijl, dus ik blijf sowieso actief op social media iedereen motiveren!

We verwachten niets minder dan dat! Alvast succes en wij blijven Eline Machine zeker volgen. Hoe je dat doet? Simpel! Klik op Facebook of Instagram de volgknop aan en laat je net als ik alvast inspireren. Mijn bijnaam zal tegen eind deze zomer, als ik in Ibiza op strand lig veranderen van smalle naar ‘Jens Supermens’

received_10155012757139902[1]


DSC03966

Credits: 
– Dries Verhelst
– Karel Duyck

 

You May Also Like

Jade Foret heeft nog niets aan stevigheid ingeboet!

Zegt de naam Jade Foret je niets? Zonde! Dit Belgische model wist in een ...

Temptation Island Gossip Night: Zwanetta overweegt lipcorrectie down under! (VIDEO)

Heren en ook stiekem meelezende jongedames, vanavond is het weer zover. Dan staat er ...

Veelvuldig vogelen is goed voor je brein!

Nu hebben wij niet echt een bijkomende reden nodig, maar het kan misschien wel ...

Hosting door Fraai