Weg met die rotmuggen!

Muggen…hoeven ze nog een intro? Ondergetekende verklaart dan ook dat hij de meest sadistische mens ter wereld wordt als hij zo een beestje gevangen heeft. Pootjes, vleugeltjes,…alles gaat eraan nog voor het beestje zijn laatste adem heeft uitgeblazen. (klachten van GAIA mogen gemeld worden via info@dev.whatmatters.be). En laat duidelijk zijn dat niet enkel ondergetekende hier zo over denkt…nietwaar Alex?

Dat zegt genoeg! Maar nu zou het zo maar ineens volledig verleden tijd zijn met het irritante beestje, met dank aan ZAP, een apparaat dat zonder waarschuwing en door middel van een lazer alle muggen in jou buurt uitroeit. Gedaan met ’s nachts op jacht te gaan en rode bloedvlekken op de muur van de slaapkamer te verspreiden!

Dit bestrijdingsmiddel is bedacht door een Chinees defensie-technologie bedrijf dat LeiShen Intelligent Systems heet. L.I.S. wil dit vernietigend apparaat plaatsen in ziekenhuizen, scholen en andere plekken die er profijt van zullen hebben wanneer er minder bloed wordt gezogen en zo minder ziektes verspreid worden.

Voor de goede orde, de laser is enkel gevaarlijk voor muggen en heeft gelukkig geen impact op mensen. Met deze robot zal er nooit meer gezogen worden in de slaapkamer…euh, of toch niet door een mug! Slaapwel!

You May Also Like

Geef eens een gepersonaliseerde vinylplaat cadeau

Als we je ons één ding niet gaat kunnen verwijten is dat we je ...

Nostalgie ten top! Herintrede van de Game Boy is een feit!

Kinderen uit de 80’s en begin jaren 90, zoals wij, zullen zich deze wel ...

RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel ...