Waarom je lid MOET worden van de Mile High Club

Wist je dat vogelen op een vliegtuig wetenschappelijk gezien één van de beste manieren is om seks te hebben? Waarop wacht je om die heerlijke stewardess te bespringen eigenlijk?!

logo

Mile High Club

De verandering in luchtdruk en het gebrek aan zuurstof doet immers wat met je lichaam, maar dan wel op een positieve manier. Deze omstandigheden zorgen ervoor dat je veel (aanraak)gevoeliger bent dan op de grond.
De risicofactor – je kan ook figuurlijk gepakt worden – zorgt ervoor dat de endorfines door je bloed stromen, wat voor de nodige opwinding zorgt. Dit heeft dan weer tot gevolg dat je veel gevoeliger bent. Misschien kom je ook wel een tikkeltje sneller tot je hoogtepunt, maar wie ligt daar in de lucht wakker van?
Door het drukverlies kan je orgasme ook een stuk intenser aanvoelen, een bijkomend pluspuntje. Tel daar nog het feit bij op dat een vliegtuig in de lucht lichtjes vibreert – we weten allemaal wat vibrerende dingen kunnen klaarspelen – en besef dat er geen enkele reden – buiten misschien een vliegverbod – meer is om het niet te doen!
planesex2-1024x619
Hadden we je al meegegeven dat minder zuurstof ook voor een licht euforisch gevoel kan zorgen, omdat je hersenen minder toestroom krijgen? Zorg wel dat je niet flauwvalt, redelijk gênant…
Nog een lid van de Mile High Club? Verdwijn tijdens de volgende vlucht maar even samen naar het toilet. Kijk wel uit voor de wanden en handjes wassen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

66°30: enkel en alleen voor mannen

Vrouwen ja, die worden met bossen verwend, maar mannen? Een heel stuk minder, neem ...

Ilse Van Acker, de personal coach van de sterren!

De naam ILSE VAN ACKER doet waarschijnlijk niet bij iedereen een belletje rinkelen. En toch! ...

3 keer klikken en vogelen ?!?

WAAR is de tijd dat je je moed moest verzamelen, met lood in de ...