Waarom je lid MOET worden van de Mile High Club

Wist je dat vogelen op een vliegtuig wetenschappelijk gezien één van de beste manieren is om seks te hebben? Waarop wacht je om die heerlijke stewardess te bespringen eigenlijk?!

logo

Mile High Club

De verandering in luchtdruk en het gebrek aan zuurstof doet immers wat met je lichaam, maar dan wel op een positieve manier. Deze omstandigheden zorgen ervoor dat je veel (aanraak)gevoeliger bent dan op de grond.
De risicofactor – je kan ook figuurlijk gepakt worden – zorgt ervoor dat de endorfines door je bloed stromen, wat voor de nodige opwinding zorgt. Dit heeft dan weer tot gevolg dat je veel gevoeliger bent. Misschien kom je ook wel een tikkeltje sneller tot je hoogtepunt, maar wie ligt daar in de lucht wakker van?
Door het drukverlies kan je orgasme ook een stuk intenser aanvoelen, een bijkomend pluspuntje. Tel daar nog het feit bij op dat een vliegtuig in de lucht lichtjes vibreert – we weten allemaal wat vibrerende dingen kunnen klaarspelen – en besef dat er geen enkele reden – buiten misschien een vliegverbod – meer is om het niet te doen!
planesex2-1024x619
Hadden we je al meegegeven dat minder zuurstof ook voor een licht euforisch gevoel kan zorgen, omdat je hersenen minder toestroom krijgen? Zorg wel dat je niet flauwvalt, redelijk gênant…
Nog een lid van de Mile High Club? Verdwijn tijdens de volgende vlucht maar even samen naar het toilet. Kijk wel uit voor de wanden en handjes wassen!

You May Also Like

Waarom zowel mannen als vrouwen wild zijn van orale seks (nsfw)

Waarom vrouwen wild zijn van orale seks? Wel, beste lezers daar is een wetenschappelijk ...

Regelmatig seks is goed voor je carrière …

Vogel je heel geregeld? Mooi zo, want dat wil waarschijnlijk betekenen dat je ons ...

Verleid dames met A&F 'First Instinct'

Als er één geurtje was in onze topperiode waarmee wij menig harten sneller lieten ...

Hosting door Fraai