Voor 170€ p.p. huur je met 12 makkers deze patserige villa in Ibiza!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6514

Ibiza, wij zijn verkocht! Trouwe lezers konden onze avonturen op het magische eiland al eens volgen via onze dagboek en aangezien er nog wat blanco pagina’s over zijn en we nog net genoeg inkt hebben om nog een paar idyllische spots te beschrijven, gaan we komende zomer, meer bepaald in september nog eens terug. Wie weet nemen we deze keer wel gewoon 10 extra vrienden mee aangezien we een super vette villa gespot hebben die ons kan herbergen voor nog geen 170€pp/dag.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_651e

Ok, heel goedkoop is het niet maar wie kan zeggen dat hij op het party-eiland bij uitstek logeert in een villa dat beschikt over 6 kamers, allemaal voorzien van een tweepersoonsbed en satelliet-tv, WiFi, een verkwikkend zwembad, een marmeren keuken, een echte ‘men-BBQ’, een liefdesgrot met waterval, 3 vijvers en een heleboel was- en droogmachines?

Meer nog! Er is zowaar een 24/7 VIP service! Lees als privé-chauffeur die jou en jouw gezelschap naar de meest exclusieve clubs, beste restaurants en de meest ongerepte stranden brengt. Maar dat is niet alles, ook krijg je er een eigen chef-kok bij en VIP-tickets voor clubs zoals Pacha, Lio, Amnesia, Blue Marlin, etc…

Wij nemen onze intrek in de master bedroom krijgt…maar we denken dat de tien anderen geen probleem hebben met de andere eveneens luxueus uitgeruste kamers! Ook van plan te gaan? Check de beschikbare datum hier.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6513

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Dit is het nieuwe stulpje van Lebron James ($23.000.000)

Een nieuw team…een nieuwe woonst Logisch…want alle dagen het woon-werkverkeer tussen Cleveland en L.A. ...

Whatmatters On Tour: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Leven als God in Frankr….euh Monaco! Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat ...

EDC bouwt elektrische Land Rover Defender

Powered by Tesla… Groene fans van het ‘oude’ Land Rover Defender model hebben iets ...

Hosting door Fraai