Voor 170€ p.p. huur je met 12 makkers deze patserige villa in Ibiza!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6514

Ibiza, wij zijn verkocht! Trouwe lezers konden onze avonturen op het magische eiland al eens volgen via onze dagboek en aangezien er nog wat blanco pagina’s over zijn en we nog net genoeg inkt hebben om nog een paar idyllische spots te beschrijven, gaan we komende zomer, meer bepaald in september nog eens terug. Wie weet nemen we deze keer wel gewoon 10 extra vrienden mee aangezien we een super vette villa gespot hebben die ons kan herbergen voor nog geen 170€pp/dag.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_651e

Ok, heel goedkoop is het niet maar wie kan zeggen dat hij op het party-eiland bij uitstek logeert in een villa dat beschikt over 6 kamers, allemaal voorzien van een tweepersoonsbed en satelliet-tv, WiFi, een verkwikkend zwembad, een marmeren keuken, een echte ‘men-BBQ’, een liefdesgrot met waterval, 3 vijvers en een heleboel was- en droogmachines?

Meer nog! Er is zowaar een 24/7 VIP service! Lees als privé-chauffeur die jou en jouw gezelschap naar de meest exclusieve clubs, beste restaurants en de meest ongerepte stranden brengt. Maar dat is niet alles, ook krijg je er een eigen chef-kok bij en VIP-tickets voor clubs zoals Pacha, Lio, Amnesia, Blue Marlin, etc…

Wij nemen onze intrek in de master bedroom krijgt…maar we denken dat de tien anderen geen probleem hebben met de andere eveneens luxueus uitgeruste kamers! Ook van plan te gaan? Check de beschikbare datum hier.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6513

You May Also Like

Onze droomvilla staat in Zuid-Afrika, Kaapstad (Foto's)

Zuid-Afrika, eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat we dit nog moeten leren ontdekken. Maar als ...

Alle dating trends die jij moet kennen …

Ben jij momenteel wanhopig op zoek naar een lief? Alle apps al geprobeerd? Dan ...

Calcio Storico, voetbal maar dan anders

Bij Whatmatters zijn we thuis in het voetbal. Alle betaalde en (officieel) onbetaalde reeksen ...

Hosting door Fraai