Vergeet onze Vaderdag niet!

Spulletjes kan je nooit genoeg hebben, althans dat is toch bij ons op de Whatmatters redactie de mening. En al zeker niet als het om kwalitatieve en bruikbare items gaat waar je ontzettend veel plezier aan kan beleven. We kijken dan ook vol spanning uit naar de cadeaus waar onze kroost ons voor Vaderdag mee gaat verwennen. Hopelijk lezen onze vriendinnen mee, want zonder cadeautje gaan we toch stevig ontgoocheld zijn op de voor ons belangrijkste dag van het jaar.

QP2520_20-MI1-global-001

Een aantal suggesties

Omdat we de moeilijkste niet zijn en vooral omdat we toch gezamenlijke rekening hebben, hopen we natuurlijk dat onze allerliefste vriendin niet overdrijft. Dorien, Renée, als jullie dit toch van plan zijn, dan volgen hier alvast een aantal suggesties:

 • Philips OneBlade
  Glad zijn komt niet vanzelf en aangezien onze – in mijn geval grijze ondertussen – haren volcontinu groeien, komt de handige Philips OneBlade zeker en vast van pas.
  Dit handig speeltje kan zowel trimmen, scheren en stylen!
 • Philips A1PRO/OO
  Omdat Jens vaak een stevig stukje kan lullen en vaak héél lang aan de telefoon zit, zou deze professionele hoofdtelefoon wel van pas komen om eindelijk eens foutloos te kunnen typen. Waarom gaan voor minder dan waar een pro het mee doet?
 • Fidelio Soundbar
  Als je dan toch wat dieper in de buidel wil tasten, dan geniet deze Fidelio Soundbar onze voorkeur. Niet dat we zoveel tijd hebben om televisie te kijken, maar als we het dan doen, dan graag met goed geluid! Trouwens het gaat hier om een verstandige investering want ook de vrouwelijke oortjes worden er plezier mee verwend.

Bon, qua inspiratie kan dit tellen denken we en we gokken dat het merendeel van onze mannelijke lezers met bovenstaande items wel tevreden zal zijn.

fidelio_059

Pik een leuke korting mee!

Omdat we de vrouwen en kinderen willen behoeden voor al te grote investeringen willen we nog een tip meegeven om te besparen.

Waarom zou je meer betalen dan strikt noodzakelijk? Op internet vind je heel wat kortingen op Philips en tal van andere merken. Zo hoeft Vaderdag je helemaal geen fortuin te kosten en kan je toch uitpakken met een heel leuk cadeau. Voor de bovenstaande producten vonden we bijvoorbeeld een kortingscode voor 35% korting. Laat die roebels maar rollen!

Unibet
 • Kevin Stickens

  Redacteur

  Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Vlogger filmt zieke homeparty ten huize Dan Bilzerian (Video)

Partycrashen op zijn best… Als er één man ter wereld weet hoe hij een ...

De Commodore 64 komt terug!

Bon, kids geboren in de 70’s of begin 80’s…ga even zitten en denk terug ...

Vertu Constellation: Dé smartphone voor 'the rich and famous'

En dit is niet alleen de droom van ‘the rich and famous’…ook alle maffiabazen ...