Veerle Peeters, de vrouw waarvoor iedere vader aan de schoolpoort zijn hoofd draait!

Dat het leven niet altijd over een leien dakje gaat, heeft iedereen zelf al wel eens mogen ervaren. Iedereen loopt wel eens tegen een muur aan, kent een tegenslag maar de kracht zit hem niet in het blijven kniezen, achteruit kijken en de mijmeren hoe het anders zou geweest zijn, neen! De kracht zit hem in het accepteren en de volgende keer gewoon door de muur te lopen. Gemakkelijk gezegd dan gedaan natuurlijk. Vandaag werden we met onze neus op de feiten gedrukt. Wij hebben nog niet zoveel meegemaakt in vergelijking met onze gaste vandaag. Een sterke madame uit een district in Antwerpen waar ze nog in nostalgie leven en mijmeren over Germinal…Ekeren. De roots liggen echter in Limburg, dat horen we maar als je denkt dat heel dit interview gezongen is? Neen, ze is blijkbaar goed aangepast in Antwerpen. Een portret van een knappe, sterke jonge vrouw!

04

Dag Veerle, Stel je eens kort even voor?
Ik ben Veerle Peeters, 26jaar. Ik woon in Antwerpen, maar aan mijn accent hoor je dat in van Limburg ben hé?

Wij hebben tijd…maar ga gerust even verder…
Ook ben ik een goedlachse mama van een 6,5 jarige prinses en hebben we een kat die Dushi heet. Catwoman calling!

De Batman in ons wordt wakker! Waar ben je zoal dagdagelijks mee bezig?
Mijn dagdagelijkse bezigheid is zoals vele gaan werken zeker? 😃 Daarna thuiskomen, wasjes en plasjes van het gezin en kokkerellen. In het weekend is dit vooral leuke dingen doen en natuurlijk hier en daar de zwabber bovenhalen of knip en plakwerk met de dochter…
03
En als model?
Het “model” zijnde…tgoh, dat is een goede vraag. Ik denk dat dit allemaal begonnen is met mijn eerste Missverkiezing (Miss de luxe) 2013-2014, gok ik.  Hier heb ik voor het eerst mogen proeven van fotoshoots, catwalks en alles wat bij heel dit gebeuren hoort en ik had die microbe meteen te pakken☺. Het jaar daarop heb ik meegedaan aan Miss European en was ik van het Belgisch team 2de European Princess. Als ik erop terugkijk, zonder de tussenpauzes meegerekend, ben ik er toch wel een jaar of vier mee bezig.

Waarom ben je ermee begonnen?
Ik had als kind een zorgeloze jeugd. Liefdevolle ouders die alles voor me deden dus meer kon een kinderhartje haarzelf niet wensen tot plots in 2008 bij ons gezin het noodlot toesloeg. Mijn mama was betrokken bij een zwaar verkeersongeval en op een fractie van een seconde werd heel ons leven overhoopgegooid. Mijn papa moest ineens vader, moeder en echtgenoot tegelijk zijn. Elke dag ging hij mijn mama in het ziekenhuis bezoeken, fulltime werken en ik was net 17-18 jaar. Een rebelse tiener dat plots de volwassen kant zag.  Ge kunt u wel inbeelden dat mijn papa grijs haar heeft van deze tijd hé? Ik zocht in het model zijn eerder een vlucht van de realiteit omdat ik tijdens het shooten en een catwalk lopen even alles rondom mij vergat.

In 2010 is mijn prinses geboren waar ik alle liefde aan kon geven die ik van mijn mama miste omdat ze het allemaal niet meer besefte. (Slikt). In 2011 is ze dan ook overleden en ik viel in een diep dal waarin ik niet altijd de juiste beslissingen nam omdat ik wou vluchten van alle pijn en verdriet of omdat ik dacht dat ik het allemaal wel kon en beter wist.

Na 2,5 jaar, toen ik mijn zwangerschapskilo’s deels kwijt was, meer zelfvertrouwen en het verdriet van mijn mama wat plaats had gekregen heb ik mezelf terug ingeschreven om toch opnieuw te laten zien wat ik nog in mijn mars had. Ik wou vooral een voorbeeld zijn voor de vrouwen met rondingen. En zeg nu zelf, anno 2017 zien we meer modellen met curves toch? 😃 You also like it! Nu een echt model zou ik mezelf in die tijd zeker niet genoemd hebben hoor. Ik deed het vooral voor het plezier en het leren kennen van nieuwe mensen, en ja het geeft je een enorme boost aan zelfvertrouwen mee! (lacht)

02

Wow, een heftig verhaal…je legt je hier even, figuurlijk dan, bloot. Wat zijn nog van die karaktereigenschappen die u typeren?
Laat ons zeggen dat ik heel veel geduld heb. Misschien soms teveel (lacht). Dit wil niet zeggen dat ik zomaar over mij laat lopen, maar de mensen die me kennen weten dat ik niet snel tegen iets of iemand zal ingaan. Door alles wat ik meegemaakt heb durf ik van mezelf te zeggen dat ik nu de dag van vandaag een sterk persoon ben die weet wat ze wil in het leven en die nooit zal opgeven hoe moeilijk het soms ook zal zijn. Ook ben ik iemand die het altijd wel goed kan uitleggen. Mij praat je niet snel onder tafel 😃 en dit soms ter ergernis van mijn geliefden, want ik heb (bijna) altijd wel een antwoord klaar. 😃

Dat is het minste wat we kunnen zeggen! Nog iets?
Ook kan ik echt een koppig iemand zijn en als je ongelijk hebt dan zal je het geweten hebben! (grinnikt) Ik kan niet direct zeggen waarmee ik mezelf van anderen onderscheid, want elke persoon is uniek. Ik kan wel goed luisteren en als mijn vriendinnen met iets zitten dan wil ik er alles aan doen zodat ze zich snel terug de oude voelen. Je ziet ik ben niet altijd de babbelaar hé? 😃

08

Geen speld tussen te krijgen…we zien ook een quote als tattoo op je lichaam staan…
Links op mijn bovenbeen heb ik staan: “Don’t dream your life. Live your dreams”. Je moet altijd je passie en dromen najagen en er blijven voor gaan hoe moeilijk de wegen erheen ook zullen leiden. Ik heb vooral geleerd dat je in het leven veel tegenslagen kan meemaken en dat je op een gegeven moment denkt “hoeveel kan een mens eigenlijk nog aan”? Als je dan even rondom je kijkt en weet hoeveel mensen er zijn die je liefhebben en je helpen haal je uit die tegenslag zelfs de nodige kracht om verder te gaan. Simpelweg Fall down seven times, get up eight. En geloof mij ik ben al hard gevallen hoor! 😝

Over vallen gesproken…ben je ook voor een man gevallen?
Yes i’m no longer free! En laat ons hopen voor altijd, want deze man geef ik nooit meer af! Hij heeft me geholpen in de periode dat ik het diepste zat, heeft mijn dochter aanvaard en zorgt er nu voor alsof het de zijne is en maakt me al 2,5jaar gelukkig! LAST but NOT LEAST kan hij nog koken, wassen én strijken dus kortgezegd. Ik heb DE NIEUWE MAN! Wat wil je als vrouw dan nog meer? 😃

06

Euhhh…zwijg voor we met dit artikel thuis met de neus op de feiten gedrukt worden! Bedankt alvast! Soit, naast al die klusjes…wat heeft hij nog in petto zodat je voor hem bent gevallen?
Ik heb een man nodig die een eigen mening heeft en durft zeggen waar het op staat. Niet iemand die altijd ‘ja schatje, ok schatje’ en met alles akkoord gaat weet je? Mijn vriend weet perfect hoe hij me moet aanpakken en ja als ik me dan ergers probeer uit te lullen zet hij me schaakmat. Ik ben niet het type vrouw dat altijd maar cadeautjes moet hebben en je doet sussen met de simpele woorden als ik hou van je. Nee, een man waarop ik val is degene die meer zegt dan enkel dit en het op alle vlakken (giechelt) laat tonen en laat net dat hetgeen zijn waar mijn vriend aan voldoet. Een man dat zijn emoties toont en niet het stoere ego laat zien is waar ik voor val.
05
En als je de meest essentiële tip kan geven?
Laat je vriendin op verschillende manieren zien dat je van haar houdt niet enkel met woorden. Wees ook altijd eerlijk met jezelf en iedereen, want de waarheid komt altijd aan het licht. Laat als man zijnde soms je stoere kant vallen want vrouwen houden hiervan om hun emoties te kunnen delen met iemand die zichzelf ook 100% blootgeeft. Dit alles maakt dan niet enkel THE MATCH, maar PICTURE PERFECT. Een vrouw ziet graag wat een bepaalde situatie met je doet hoor 😊 SO guys , come on and CRY!!. 😃 Blijf gewoon altijd jezelf!

We pinken een traantje weg! Je bent ook actief op Social Media, waarom moeten we je hierop volgen?
Niets moet maar het mag natuurlijk wel. Ik wil vooral een voorbeeld zijn voor meisjes, vrouwen, mama’s (with curves) en laten zien dat je perfect de combinatie kan maken tussen hetgeen je dromen zijn en het gezinsleven. Ook probeer ik mijn profiel opnieuw up to date te houden en bij deze kan ik jullie vertellen dat ik vanaf nu een vast ETM (European TopModels) model ben. Dit bureau onderscheidt zich van andere omdat ze niet enkel kijken naar het standaard modeltype.  Ze bekijken het totaal plaatje van de persoon in kwestie zowel het innerlijke als het uiterlijke, want zeg nu zelf ik heb tattoos, billen borsten en een kont dus bij Victoria secret moet ik al zeker niet gaan aankloppen 😃. Ken je die filmpjes waarin de ladies zich in hun jeans moeten wringen. Wel dagdagelijkse bezigheid hier! 😃. Ik probeer bij elke foto ook een bepaalde tekst te plaatsen die meer verteld over mij als persoon of iets waar ik achtersta, maar zoals ik al zei niets moet alles mag! 😃

09

Iets anders nu, waar kunnen we je vinden voor een hapje en een stapje?
Ik ga al een hele tijd niet meer echt uit hoor, ik kan meer genieten van een avondje voor de tv met het gezin of als de klein in bed ligt, met mijn vriend een GIN-TONIC. In het weekend spendeer ik ook volledig de tijd aan mijn gezin dus als je mij zoekt ga je me eerder in een speeltuin of pretpark vinden dan in een discotheek. Als ik dan toch eens wegga dan zijn dit eerder danscafés, want als 100 zwetende sardientjes in een blik proberen de beste dancemoves te toveren op een vierkante meter ben ik niet meer voor te vinden.

We blijven graven tot we iets controversieel gevonden hebben…heb je een zonde?
Ik heb er zoveel, maar als ik er dan toch eentje moet uitkiezen is het zeker en vast gewoon een bolletje vanille-ijs met slagroom! Hier kan ik dagelijks van genieten al laat mijn lijn dit niet toe! Ik stond namelijk niet in de rij om te eten wat ik wou zonder dat het getalletje op de weegschaal veranderde. Als ik zondig en kijk 5 min daarna in de spiegel zie ik het er al meteen aanplakken (ja dit zit misschien meer in men hoofd!) 😃 
01

Speciale spiegel dat je hebt! Een laatste vraagje, wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Mijn ambitie is in eerste instantie vooral een goede mama zijn die haar dochter leert wat de waarden en normen zijn in het leven. Naar model zijnde gericht wil ik vooral veel dingen doen die mensen kan inspireren en niet enkel gewoon het “mooi zijn”. Mezelf in één of andere campagne zien of op een billboard ja graag! Ik hoop ooit van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken en iets in de media te kunnen doen want dit is altijd een droom geweest van kinds af aan. Mijn grote voorbeeld is dan ook Karen Damen, zij is mama gecombineerd met een mediacarrière en wauw wat doet ze dit goed!

Misschien hebben we de nieuwe Karen Damen wel gesproken nu!
Dankjewel voor dit leuke gesprek en misschien tot een volgende keer?

Zeker! We blijven je zeker volgen! En deze straffe, sterke madame volgen, dat kan je doen via Facebook of Instagram! Niet twijfelen, gewoon doen!  
07
 
Credits:
@Alana Clemens
@Bert bloemen
@Jani gysels

You May Also Like

Droevig mannennieuws: Kate Upton is getrouwd

Onze redactie is in diepe rouw. De vlag in onze broek hangt halfstok en ...

Amber De Vos, topmodel in wording!

Aangesproken worden op straat door de referentie als het gaat om het scouten van ...

Marisa Papen klaagt niet…(NSFW)

Ze viert 70 jaar onafhankelijkheid met The Wall of Shame… Marisa Papen ging op ...