Vallen en weer opstaan met Kim Dumazy!

Karakter dat heb je of dat heb je niet zeggen ze. Daar moet je bij Kim Dumazy niet mee afkomen. Deze deerne uit Brugge werd immers getroffen door een herseninfarct, nog niet eens zo lang geleden en kwam daar als een ander persoon uit. Zonder Sloeshke – haar hondje – laat ze nu geregeld fotoshoots nemen en staat ze veel steviger in het leven. Elke dag het leven plukken en het maximale eruit halen, daar gaat ze voor. Daar willen we wel voor naar Brugge rijden om zo een verhaal op te tekenen. Maak kennis met de veerkrachtige Kim Dumazy.

Steek van wal Kim, stel je even kort voor!

Ik ben Kim Dumazy, wonend in Brugge, 33 jaar, getrouwd (heren ik ben dus bezet) en heb een hondje dat luistert naar de naam Sloeshke.

18836428_173348033197537_72077043_o

Nu vallen we niet snel meer van onze stoel, maar met Sloeshke kan je wel eens uitpakken… Bon, genoeg over hondjes, hoelang ben je bezig met modellenwerk?

Ongeveer drie jaar nu. Toen ik 5 jaar getrouwd was met mijn man was er een fotoshoot voorzien en dat liep zo goed dat de fotograaf zei er meer mee te doen. Na een paar maanden bedenktijd ben ik inderdaad meer shoots gaan doen.

Zo zie je maar, het huwelijk is nog voor iets goed! En waarom wil je je tonen aan de buitenwereld?

Ik heb een herseninfarct gehad en ik wil me tonen als de vrouw die ik ben geworden. Ik moest terug leren spreken, stappen, lopen, …  Ergens wil ik een voorbeeld zijn voor mensen die te maken hebben met een herseninfarct of een andere aandoening die hun leven overhoop gooit.

Kijk, dit is nu eens een gegronde reden. Sterk! Heeft dat herseninfarct een blijvende impact op je zijn?

Mijn karakter is volledig veranderd. Ik ben nog volhardender en waardiger. Ik heb nog meer respect gekregen voor anderen hun karakter en mening. In de cultuur waar we hier in leven is dat nochtans niet simpel, maar ik doe mijn best.

Daar moet wel een levensslogan uit voortkomen…

Carpe Diem

Geniet van elke dag want voor je het weet is het gedaan!

Ergens zagen we die aankomen Kim! Zoals je al eerder hebt aangegeven, je bent getrouwd?

Ja, al bijna 8 jaar. Nochtans, ik ben geen gemakkelijke, dat weet ik. Ik doe veel voor mijn partner, maar wil mezelf al weleens volledig wegcijferen.

18817591_173346906530983_306337667_o

Dat vinden we nu niet direct een minpunt, maar kom. Hoe heeft hij je in zijn netten gestrikt?

Heel simpel, met zijn ogen. Donkere kijkers zijn een must voor me. Af en toe eens gaan eten, lange strandwandelingen, het maakt mijn hartje warm. Gelukkig is hij een romantische ziel, want zelf ben ik dat niet.

Hoe schattig! Nog bijkomende tips voor mannen die een vrouw als jou in huis willen?

  1. Wees origineel
  2. Wees jezelf
  3. Geen uitsloverij
  4. Geen bezwete T-shirts

Jens, snuffel eens aan mijn T-shirt, ik heb toch geen probleem? Heb je nog favoriete hotspots Kim en dan bedoelen we dat letterlijk?

Je kan me weleens vinden in Grand Café du Theatre in Brugge of de Studio Hall.

18817484_173346559864351_1563535599_o

Ons zegt het niets, daar moeten we misschien eens verandering in brengen. Heb je nog grote ambities die je wil waarmaken?

Ik wil vooral gelukkig zijn. Bezig zijn met verpleging, make-up, voetverzorging, meer moet dat niet zijn. Gewoon gerespecteerd worden om wie je bent en wat je doet, dat is voor mij belangrijk.

Dat is een mooie om mee naar huis te vertrekken! Wil je het zonnetje in huis Kim Dumazy volgen dan kan dat via Facebook, Instagram, Twitter en zelfs Snapchat! Kanalen genoeg dus, want ze heeft ook een eigen website waar ja haar portfolio kan vinden! 

Foto Credits: Fred Loosen, Francis Devolder, Freddy Mangelschots, Michel Nulens, Maurice Lenaerts en Filip de dobbelaere


 
 
 
 
 
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Heel puik, die Romy Stuik

Friesland, het doet ons dromen. Vaag herinneren we ons Twarres, met hun onbegrijpelijk gebrabbel. ...

Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, ...

Wie laatst lacht, best lacht…Charlotte McKinney

Het verhaal van het lelijke eendje… Tijden kunnen veranderen…Charlotte McKinney ziet er goed uit ...