Trailnest: Monteer gewoon een hangmat bovenop je auto!

gewoonvoorhem-hangmat-6
Wij zijn geen kampeerders. Als wij met onze redactie met heel ons ‘hebben en houwen’ op roadtrip gaan, zijn wij vooral blij dat we bij aankomst een proper bed en ontbijt geregeld hebben. Met andere woorden, wij gaan op hotel! Zo zijn we dan. Nu we onze Duitse cabrio hebben ingeleverd voor een Duitse SUV hebben we ook wat meer plaats om wat gadgets mee te ritsen die ons wel wat kunnen bijstaan in onze roadtrip. Een hangmat om bovenop je wagen te monteren bijvoorbeeld.
De TrailNest hangmat kan je heel makkelijk bovenop je auto monteren. Het enige wat je nodig hebt zijn dakdragers, aangezien de hangmat daarop steunt. En laat dat nu net een voordeel zijn van een SUV tov een cabrio. We konden vroeger mits dak open al in blote hemel overnachten, nu doen we het zelfs gewoon heel comfortabel! 

You May Also Like

 Nike Air Zoom Pegasus krijgt aanzienlijke snelheidsupdate

Laat de trainingen maar snel beginnen… Zij die ons kennen weten dat we voetballers ...

RADO HyperChrome Ultra Light

Strak en minimalistisch is daar iemand op tegen? Dat moet ook RADO gedacht hebben, ...

Whatmatters op de lancering van de Philips OneBlade!

We werden muug gestalkt door Charlotte van PR Agency o’Sérieux, en we bekennen, we ...