Sprokkel kortingen met TAGCITY

16298532_1902132696684821_1046183502404018648_n
Wist je dat wij Belgen zowat de grootste bonnetjesknippers ter wereld zijn. Voor de jeugd, bonnetjes knippen is misschien een fenomeen dat jullie niet meer kennen maar het is héél simpel. Je ontvangt een folder in de bus – vaak van een supermarkt – daar staan kortingsbons in, die knip je uit en gebruik je vervolgens in je supermarkt/winkel. Simpel en ambachtelijk. Maar tegenwoordig hebben we enkel nog maar oog voor onze smartphone…

Tagcity zorg voor kortingen

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat bedrijven min of meer dezelfde systematiek online toepassen. Ziedaar de werking van het gloednieuwe en Belgische TAGCITY. Deze startup voorziet de bezoekers van hele leuke aanbiedingen en kortingcodes bij tal van winkeliers en online shops. En ja, daar zitten gereputeerde kleppers als Zalando, Blokker, Center Parcs en Plopsa tussen. Een korting scoren zonder dat je er eigenlijk de minste moeite voor moet doen, waarom zou je het niet doen? Trouwens ook lokale handelaars kunnen hun aanbieding op het platform kwijt, dus wie weet doet de bakker op de hoek binnenkort ook wel mee. Heel af en toe zal je nog wel een bon moeten printen, maar dat is een minderheid.
Logo-TagCity-blauwe-achtergrond
Een paar voorbeelden? Voor 46 euro met Airstop naar Barcelona, 5 euro korting op een bezoekje aan Bellewaerde of voor de wat stoutere rekels alle lingerie bij Pabo aan 15 euro. Je vriendin verdient het en jij ook!
Nee, we zijn niet door alle kortingen gegaan, het waren er veel te veel, maar geen angst: er zit een handige zoekfunctie op de site. De site is alvast de moeite waard om geregeld eens te checken. Aan bonnetjes knippen hebben we nooit gedaan – die rode kaken aan de kassa weet je wel – maar dit alvast een stuk makkelijker!
Waarop wacht je pluk nu je korting!
Facebook
16178764_1902132846684806_7589300572135424803_o

You May Also Like

Deze krasposter is het ultieme Valentijnscadeau voor smoorverliefde stelletjes

Slaapkamerplezier verzekerd!  Er gaat geen week voorbij of we hebben bij ons bezoek aan ...

Investeren? Dit zijn de duurste tweedehandswagens in België!

Iemand nog wat sollen over? Terwijl het leven duurder wordt, ons geld minder en ...

Primeur! Douchen en pintje drinken kan nu ook tegelijk!

Stel, de scheidsrechter heeft net je winnende voetbalmatch afgefloten en het bier stroomt al ...

Hosting door Fraai