Samsung pakt uit met een kunstwerkje!

Is het een vliegtuig, is het een vogel, neen, het is eigenlijk zelfs geen kunst. Het nieuwe televisietoestel van Samsung ‘The Frame’ is een pareltje dat je als een kunstwerk aan de muur hangt. Meer nog als de televisie uitgaat, is het ook gewoon een kunstwerk. Een vlot aanpasbaar kunstwerk trouwens, want je kan kiezen uit tal van kunstwerken. Meer dan 100 hebben we ons laten vertellen.

The Frame

We gaan jullie niet al te veel vervelen met de technische specs, het beeld is goed, maar zeker niet perfect. Samsung mikt met deze tv dan ook eerder op lifestyle dan op de beste kwaliteit. Nu ondanks het gebrek aan QLED-technologie geeft de televisie wel helder 4K en HDR-beelden weer. Dit televisietoestel koop je met een lijst en een no gap beugel, zodat deze perfect aan de muur bevestigd kan worden. Wedden dat je televisietoestel geregeld als een schilderij aanzien zal worden.

tmp_gallery_2_2

Er is een 55-inch en een 56-inch model verkrijgbaar. Dit toestel heeft trouwens in ingebouwde sensor die de helderheid van het scherm aan de omgeving aanpast. Door deze realistische verlichting lijkt de afbeelding trouwens niet op een digitale afbeelding, maar op een echt schilderij.

Wat zoveel pracht in je huiskamer moet kosten? Het kleinste scherm is verkrijgbaar voor € 2.399.

tmp_gallery_1_1

You May Also Like

Bell & Ross introduceert met BR R.S.20 ‘Haute Horlogerie en F1’

Horloges en autosport… Gaan hand in hand! Luxe horlogemerken als Tag Heuer, Rolex,… zijn ...

Antwerp Avenue, een straat voorsprong

Bij Whatmatters zijn we koele minnaars van allerhande hoesjes voor onze smartphones. Als we ...

Roger Dubuis kent met nieuwe de Excalibur Twofold geen grenzen

Een technisch hoogstandje… Het innovatievermogen, de technische bekwaamheid en het stilistische lef van Roger ...

Hosting door Fraai