RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6509

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel houden van een beetje luxe en een goed bed, douche en als het kan wat elektriciteit om onze MacBook of iPhone op te laden, ook gewoon omdat wij niet echt handig zijn in het opzetten van een tent. Wij zijn dan ook geen festivalgangers die drie of zelfs vier dagen lang gaan kamperen op één of ander festival. Tot nu!

RhinoWolf heeft een nieuw soort tent ontwikkeld waardoor zelfs wij zonder enig probleem kunnen gaan kamperen. En beter nog, we kunnen zelfs kiezen met wie en hoeveel! Elke tent heeft een module waar én slaapzak én luchtbed al in zitten. Die modules kunnen stuk voor stuk aan elkaar vastgemaakt worden. Dit maakt dat je zelf bepaalt wie er allemaal in je tent mag liggen en wie er best even een tent op zichzelf neer plant! Eruit met die dronken snurkers, horen we al roepen!

Hoe het werkt? Kijk maar even mee! We zijn alvast benieuwd of we deze deze zomer al terugvinden op de wei in Werchter of de camping op Tomorrowland! Bestellen kan HIER!

You May Also Like

Retro! De nieuwe (?) Nintendo Classic Mini: NES

Waar is de tijd dat we moesten kiezen tussen een Sega en een Nintendo ...

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Hosting door Fraai