Opvallen met de slip-ons van Balenciaga

Lig jij altijd te klooien met je veters of heeft niemand je ze ooit op een deftige manier leren strikken? Geen probleem: slip-ons vormen de oplossing en nu wil het toeval dat Balenciaga, net met nieuwe uitpakt. Wie ziet er problemen, als er oplossingen zijn?
http-hypebeast.comimage201706balenciaga-logo-slip-ons-004
Nu dat niet iedereen fan gaat zijn van deze nieuwe lederen slip-ons in een zwart/witte of beige uitvoering daar zijn we wel zeker van, maar verschil moet er zijn natuurlijk en opvallen ga je doen. Daar zorgt de drukke print op de schoen wel voor.
Op de nappa lederen bovenkant komt het Balenciaga logo prominent naar voor in goudreliëf. Kwestie van de leek er even op te wijzen dat je schoentjes best wel wat roebels hebben gekost. Ideaal voor een stevige wandeling over de dijk, paraderen in de beach bar of gewoon in de stad natuurlijk.

http-hypebeast.comimage201706balenciaga-logo-slip-ons-0001

Heb je nog ergens 495 euro liggen en wil je die besteden aan blitse slip-ons, dan zijn deze Balenciaga’s het overwegen waard.

You May Also Like

Straight from ANTWRP

Enig chauvinisme is ons bij Whatmatters niet vreemd. Hoewel we nooit spreken over parkings ...

Laat de zon maar komen!

Niet dat je ze in België bijzonder veel nodig hebt, maar met een zonnig ...

Welcome to the Jungle (Book)

Mowgli is een held! Voor degenen die niet zijn opgegroeid met The Jungle Book, ...

Hosting door Fraai