Op een Saterno longboard de stad door

De meeste van onze lezers kennen ongetwijfeld skateboarding, maar er is ook nog een variant met iets grotere borden: longboarding. De borden bieden wat meer stabiliteit, zijn beter geschikt om wat langere afstanden mee af te leggen. Cruisen door de stad is dan ook zeker en vast een optie met deze boards. Een label dat je dan aan een uitstekend board kan helpen is SATERNO.
71fobeVAKoL._SL1100_
We gaan je de varianten besparen, maar elk board van Saterno is gemaakt van 7 lagen Canadees esdoornhout en hebben stuk voor stuk een uniek design.
61G6ogW3UrL._SL1100_
Ben je op zoek naar een betaalbaar longboard om een eerste keer op pad te gaan en te kijken of deze manier om je door de stad te verplaatsen je ligt, dan is zijn de boards van Saterno zeker een valabele optie. Al vanaf 149 euro schuif je een piekfijn board onder je voeten. Ongetwijfeld trek je de nodige aandacht en je bent nog eens snel ter plaatse ook.
Saterno-Longboard-37_-Drop-Through-Skateboard-1
Bestellen kan hier!
 
 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

St. Eriks: een chipje van 10 euro …

Nu eten we wel eens graag een chipje op de Whatmatters redactie, meer nog ...

3 sensuele biertjes met pit

Zoals al verschillende keren aangehaald heb ik bier moeten leren drinken. Deels om economische ...

Ga vintage met de specialisten van VDVintage

Hebben we bij Whatmatters iets met interieurdesign? Tgoh, wij hebben oog voor schoonheid en ...