Verras je moeder eens!

Cadeaus, wie kan daar nu ooit genoeg van krijgen? Wij alvast niet en onze moeders evenmin. Geregeld proberen we jullie inspiratie mee te geven, leuke merken onder het voetlicht te plaatsen en aan te zetten tot het verwennen van geliefden: we zijn de slechtste nog niet bij Whatmatters.
Heb je ook een reden om een cadeautje te kopen voor je teerbeminde mama of ben je van nature een ‘gever’? Neem dan maar eens een kijkje op de site Cadeaus.be. Heb je geen barst inspiratie en ben je degene die er zich normalerwijze met een Bongo bon van af maakt, dan is dit de ideale site voor jou. Ontelbare ideeën en spulletjes van spotgoedkoop tot wat duurder. Het is maar hoeveel je geliefde moeder je waard is natuurlijk.
Nu de zomer voor de deur staat en we binnenkort op vakantie vertrekken geven we jullie alvast onze 3 zomerfavorieten mee. Als je je echt niet kan bedwingen mag je ons natuurlijk ook altijd een cadeautje sturen, we weigeren zelden tot nooit!
De 3 zomerse favorieten van de Whatmatters redactie 

Een “Darth Vader” kookshort

Omdat we wel een beetje ‘force’ kunnen gebruiken als we aan het kokkerellen gaan, hoort deze Star Wars kookshort gewoonweg in ons lijstje. Zelfs op vakantie willen we al wel eens een bbq aansteken met gevaar voor eigen en anderen hun leven. Dan mag er best een beetje jeugdsentiment bij zijn.

star-wars-kookschort-darth-vader-cadeaus-be_8388-9413c6d7

Opblaasbare Flamingo

Cliché? En dan, wij willen ook zo een leuke Instagrampic op de rug van een roze flamingo! Heerlijk op het water dobberen terwijl de zon onze huid verschroeit, heerlijk toch. Met een beetje gewriemel kan je er zelfs met 2 op. Laat die zomer maar komen!

opblaasbare-flamingo-cadeaus-be_9262-214770b2

“Kicker” Flesopener

Bij een zomerse dag aan het zwembad hoort een cocktail, maar ook tegen een biertje zeggen we gen nee. Die trekken we openen met deze geweldige flesopener die recht uit de kickertafel lijkt te zijn weggelopen. De openers worden trouwens door dezelfde fabrikant gemaakt als de kickertafels waar we allemaal uren aan hebben doorgebracht.
flesopener-in-de-vorm-van-kicker-rood-wit-cadeaus-be_8675-8e770f90
Niets naar jouw smaak tussen onze selectie of op zoek naar het perfecte moederdag cadeau? Neem dan zeker een kijkje op Cadeaus.be!
 
 

You May Also Like

Louis Vuitton maakt jou de stijlvolste DJ ter wereld

Volgend weekend al te zien op Tomorrowland? In ieder geval zal er stevig uit ...

WTF? Pizza Hut lanceert schoen dat pizza bestelt én TV op pauze zet!

Veel zotter moet het niet worden! Vorig jaar kwam Pizza Hut met een sneaker ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Hosting door Fraai