Monster-Babes rusten uit na druk weekend!

Ze leven in een omgekeerde wereld. Ze werken in het weekend en rusten in de week. De babes die promo maken voor het wereldberoemde energiedrankje hebben net een zwaar weekend in de paddock tijdens de MotoGP in Barcelona achter de rug. Terwijl wij ons deze morgen opnieuw de file instortten, scheepten zij in op een jacht om een vijftal dagen te bekomen van een druk weekend. Klaar om volgende week opnieuw fris en monter mooi te staan wezen als pitspoes. Wij kunnen alvast genieten om Barbara, Grace, Eva, Olivia, Dominique, Martina, Federica en Marta zo te zien genieten, nietwaar?


Babe1

You May Also Like

Knapper en ondernemender dan Axelle Dekegel wordt het niet!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste barvrouw van het land? Axelle ...

Nadal de Vries maakt jouw maandag erg warm

Hartverwarmend Terwijl storm Dennis door het land raasde gingen wij op zoek naar wat ...

Is Anara Atanes een hackster?

Met voetballersvrouwen moet je een beetje uitkijken. Voor je het weet zijn ze met ...

Hosting door Fraai