Monster-Babes rusten uit na druk weekend!

Ze leven in een omgekeerde wereld. Ze werken in het weekend en rusten in de week. De babes die promo maken voor het wereldberoemde energiedrankje hebben net een zwaar weekend in de paddock tijdens de MotoGP in Barcelona achter de rug. Terwijl wij ons deze morgen opnieuw de file instortten, scheepten zij in op een jacht om een vijftal dagen te bekomen van een druk weekend. Klaar om volgende week opnieuw fris en monter mooi te staan wezen als pitspoes. Wij kunnen alvast genieten om Barbara, Grace, Eva, Olivia, Dominique, Martina, Federica en Marta zo te zien genieten, nietwaar?


Babe1

tcoc

You May Also Like

Nina Agdal…ons strandkonijntje in minder zonnige dagen!

Wij turen naar buiten en kunnen niet anders dan concluderen dat het weer in ...

Wij begaan een duivelse moord voor engeltje Josephine Skriver

En alleen al om gearresteerd te worden door deze knappe Victoria’s Secret Angel. De ...

Amber De Vos, topmodel in wording!

Aangesproken worden op straat door de referentie als het gaat om het scouten van ...