Kletsen met adembenemende schoonheid Viënne Passchier

Viënne…kort opzoekwerk betekent dit ‘Plaats in Oostenrijk’…vandaar ‘Vienna’ waarschijnlijk, oftewel de hoofdstad van Oostenrijk. Een andere betekenis is de verwijzing naar de rivier Vienne, een zijtak van Loire, ergens in het zuiden van Frankrijk en laat dat nu net meer te vergelijken zijn met de Viënne die wij kennen. Als een rivier die haar weg zoekt, obstakels kruist of ontwijkt en telkens opnieuw nieuwe, interessante dingen op haar weg tegenkomt. Modellenwerk, acteren,…steeds met een wondermooie lach op haar gezicht.


Viënne…wat een originele naam! Stel je eens kort voor?
Viënne Passchier, 20 jaar oud en wonende in Zuid-Holland. Actrice, model en healthy lifestyle coach. Grote passies voor koken, sporten, véél kletsen, acteerwerk, reizen en dingen ondernemen met vrienden en familie.

Kort en krachtig! Wij kennen je vooral als model. Hoelang ben je daar al mee bezig?
Ik deed al modellenwerk als klein meisje zijnde, maar heb het nu sinds een jaar of 2 steeds serieuzer opgepakt, samen met het acteerwerk. Zo ben ik in februari naar L.A. geweest om trainingen te volgen, heb ik al mooie opdrachten achter de rug en ben ik nu aan het focussen om dit nog meer uit te bereiden.  Ik ben gek op reizen en andere culturen dus hoop dan ook het acteer-en modellenwerk in het buitenland meer te gaan doen.

18870559_1451967311526613_899173136_o

Het aangename aan het nog aangenamere koppelen dus! Waarom ben je ook begonnen als actrice?
Als 4-jarig meisje maakte ik al mijn eigen toneelstukjes en modeshows, iets dat ik zó leuk vond om te doen. De hele buurt nodigde ik uit en iedereen was welkom om te kijken naar mij en de andere kinderen. Mensen vrolijk maken en inspireren, en de eindeloze vrijheid en creativiteit van acteren zijn voor mij één van de mooiste dingen op aarde.

De passie waarmee je dit vertelt, druipt eraf! Naast het passionele, wat zijn nog zo van die persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik ben een echte mensen-mens, sta nergens gek van te kijken, accepteer iedereen zoals die is en ben niet bang om m’n handen uit m’n mouwen te steken. Aan de éne kant een echt meisje: continue willen zorgen voor anderen, een kleine, hoge stem hebben, overal om moeten giechelen en gekke dansjes en dingetjes te doen, én het leuk vinden om met kleding bezig te zijn.

Aan de andere kant ook juist “one of the guys”: zo ben ik gek op dingen als obstacle runs, bungee jumpen, boxen etc. Vind ik vrij weinig vies of eng, ben ik heel nuchter, en kan ik slecht tegen roddelen en ‘typische’ vrouwenproblemen. Héérlijk de nuchterheid van mannen!

18902765_1451967424859935_2037908380_n

Dat treft…wij hebben een T-shirtlijn voor vrouwen met de quote ‘One of The Boys’…misschien kan jij wel het gezicht worden? Nu we het over quotes hebben…heb je zelf ook een favoriete?
“Always leave people better than you found them. Hug the hurt. Hold the broken. Befriend the lost. Love the lonely.”

Inspirerend…net als je social media, waarom moeten we je hierop volgen?
Ik denk dat het vooral bij mij is dat ik niet aan het perfecte plaatje wil voldoen op Instagram. Zo past mijn feed totaal niet bij elkaar, zal je m’n gekste, dansende, make up-loze filmpjes gewoon voorbij zien komen in m’n verhaal en is er niks bewerkt. Maar ook de foto’s van hele mooie, luxere momenten met professionele make up. Een beetje van beide werelden en gewoon heerlijk menselijk dus!

18902307_1451967501526594_1945953125_n

Komen daar binnenkort ook nog je avonturen in het buitenland bij…maar voor je het vliegtuig neemt en van de grond gaat…gebeurt dit ook thuis? Of beter…heb je een vriend?
Ja, ik ben nu ruim een jaar samen met mijn huidige vriend.

Waarom ben je net voor hem gevallen?
Ik ben vooral op hem gevallen doordat hij héél goed weet wat hij wilt, en daar ook volop voor gaat. Hij zit ook in het leger, iets dat ik heel erg in hem bewonder. Dit laat zien dat die mentaal erg sterk is, iets wat ik heel aantrekkelijk vind bij een man. Een sterk karakter, met veel doorzettingsvermogen en mensenkennis én mij uitdaging kunnen geven vind ik erg verleidelijk!

18901488_1451967171526627_316439416_o

Heb je nog tips die essentieel zijn voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Durf jezelf te zijn richting vrouwen, ik vind dat persoonlijk echt het állerleukste als een man dat durft. Iedereen heeft iets unieks/bijzonders in zich, en dat kunnen laten zien vind ik 10x leuker dan alleen een knap koppie te hebben!

Er is hoop! Je hebt het behoorlijk druk…is er nog tijd en ruimte om te gaan stappen?
Ik ben gek op terrasjes en festivals op het strand. Ik ben een echte zonliefhebber dus zodra er een feest op het strand is, in combinatie met mijn vrienden doe ik al gauw dansjes met een grote lach op m’n gezicht!

18871258_1451967094859968_1565815125_n

Toon het ons! En geef ons gelijk je favoriete zonde…
Mijn favoriete zonde is cruesli met stukjes chocolade. (weird, I know haha)

Tgoh, dat valt al bij al nog mee! Een allerlaatste vraagje alvorens we je hier een dansje laten doen…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Mijn ambitie op dit moment naar de toekomst toe is vooral het acteer-en modellenwerk naar een hoger level te gaan brengen. Of dit in Nederland is, in België of in het buitenland, ik laat me verassen, en werk ondertussen zo hard als ik kan! De kansen op mijn pad met beide handen aanpakken maar tegelijkertijd ook genieten van elk moment in het heden. Het leven kan zo voorbij zijn dus blij zijn met wat je nu hebt vind ik ook erg belangrijk!

18871243_1451967994859878_488815633_n

Mooie woorden van een nog mooiere persoon! Viënne, heel veel succes en denk aan ons als je je Oscar in L.A. oppikt! Wens je de avonturen van Viënne te volgen? Neem dan zeker een kijkje op Instagram en Facebook en laat je inspireren! Wij zijn alvast grote fan! 

18871243_1451967211526623_404619463_n

18928310_1451968108193200_751778331_n

Credits:
De foto’s met witte achtergrond:
– Fotograaf: Mischa Koorneef
– MUA’s:  Wendy Woudstra (stijl haar) en Melanie Groenendijk (krullend haar)

De 2 close-up foto’s met de donkerblauwe achtergrond + de foto op het balkon:
– Fotograaf: Marcel Hemmelder.

You May Also Like

Hartenbreekster 'Temptation' Jolyn heeft groot nieuws!

“Ik ben Jolyn, hij ramde hem erin…ik ben hier vandaag dus niet meer om ...

Binnenkort in New York: Manouk van den Berg!

Nee, bij Whatmatters hebben we niet te klagen. We mogen teksten schrijven, krijgen geregeld ...

Vergeet het WK, Vita Sidorkina is wat we van Rusland onthouden…

Wat een engeltje… Gelukkig leven er naast die duivelse rekels als een Poetin ook ...