Iedereen kan proeven op de World Gin Day Antwerpen!

Levend, dood, hype of geen hype, de smaakpapillen op de Whatmatters redactie blijven gin lusten zo simpel is het. Daarom kruisen we ook dit jaar weer met plezier 10 juni aan. Op die dag vindt immers de World Gin Day in Antwerpen plaats. En aangezien het dit jaar in Bar Noord in Park Spoor Noord te doen is – lees op kruipafstand van het appartement van ondergetekende – zijn er al helemaal geen logistieke obstakels te overwinnen.
BANNER WGD

De belangrijkste nieuwigheden?

De belangrijkste nieuwigheden? Een gigantische kaart met ‘proevertjes’ en een immense ginshop met een stevig gamma aan gins en botanicals. De toegang blijft gratis!
103A8181
Op de eerste editie werden 10.000 bezoekers verwelkomd, maar zo’n vaart zal het nu niet meer lopen: een overwaaiende hype weet je wel. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de liefhebber niet verwend mag worden. Je vindt op de World Gin Day dan ook niet minder dan 60 gins, die je stuk voor stuk kan proeven en de organisatoren hopen er ook een gezellig apéromoment van te maken.
103A8312
Meer info over de World Gin Day vind je op de Facebookpagina. In elk geval kan je op 10 juni van van 12u tot 22u terecht in Bar Noord. Heb je dan nog niet genoeg gehad, dan kan je ook nog naar de afterparty in de HAVN Church, kwestie van de calorieën er terug af te dansen!
crafter's gin2 _DEN7012

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Win jij het WK lui zijn?

Wij maken geen schijn van kans. We hebben volgens mij nog meer kans een ...

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Beleef World War II in een Mustang

Uiteraard kan je je tijdens een lange vlucht wentelen in de luxe van First ...