Geef letter One F*ck of One Shit uit!

Nu zijn we bij Whatmatters af en toe best hautaine baasjes, daar bestaat geen twijfel over. Daarnaast spenderen we graag best wel wat roebels aan luxe. Dit doen we bij voorkeur in harde cash, met de credit card of desnoods met bitcoins, als het moet. Maar ook deze ZERO FUCKS munten, passen verbazingwekkend goed bij ons!

6236e0ef3fe7ad222b1fc719ee2d421f_original

Lak aan alles

Het bedrijf Zero Fuck Coins brengt immers een munt uit die je perfect kan uitgeven, als je er nu eens werkelijk geen hol om geeft. Met opdrukken als: “United States of No Fucks”, “Zero Fuck” en “Spin on this”, maak je alvast een duidelijk statement.
Uiteraard ga je met deze munten niet ver lopen, je kan er immers geen fluit mee kopen, maar leuk is het wel. Niet alles hoeft toch nut te hebben, wel? De munten zijn volgens het bedrijf van bijzonder hoge kwaliteit en duurzaam, dus misschien zijn ze toch wel wat waard…

90c61ef447c56ea7674104c90dd16d50_original

Nutteloze munten

Dit moet één van de meest nutteloze, maar ook meest leuke projecten zijn die we al gezien hebben op Kickstarter. Er is al ruimschoots voldoende funding opgehaald en in juli worden je muntjes tegen omgerekend 5 dollar het stuk, netjes bij je thuis geleverd. Begin maar alvast leuke dingen te verzinnen die je er mee gaat doen!

You May Also Like

Moto Z2 Play, concurrent voor iPhone?

Als we de prijs-kwaliteitverhouding even bekijken, denken we alvast van wel. Nadat wij voor ...

In stijl tafeltennisen als een held in jouw mancave doe je zo

Nog inspiratie nodig om je mancave uit te breiden met een geweldig hebbedingetje? Omdat ...

FIDGETIDDIES: Spinners voor op de tepels!

De spinners – like it or hate it – kennen we ondertussen allemaal wel. ...

Hosting door Fraai