Elke morgen wakker als een heertje met de badjas van MUUN

Een badjas is een essentieel onderdeel van de mannengarderobe. Niets fijner dan ’s ochtends een kopje koffie nuttigen met een fancy badjas en een krantje. Alleen komt dat er zo weinig van…

Een badjas als een trenchcoat

Muun pakt nu uit met een badjas, dat ook wel wat weg heeft van een trenchcoat. Speciaal voor de heren die moeilijk afscheid kunnen nemen van hun werkplunje. Stijlvol, maar toch comfortabel. Vergeet het stuk textiel niet uit te trekken voordat je naar het werk trekt.
muun_robe
Het is de eerste keer dat het Duitse interieur label Muun zich buiten de muren van de slaapkamer waagt. Ze ontwierpen deze badjas dan ook samen met het modemerk Fyne.
04_Muun_Lofficiel
Ben je op zoek naar een stijlvolle badjas dan is deze zeker een must have. Voor 149 roebeltjes ben je alsnog ’s morgens helemaal het mannetje. Dat je vervolgens heel de dag naar de pijpen van je baas moet dansen daar kunnen wij noch Muun veel aan verhelpen.
Bestellen kan online!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dé zwembroeken voor de zomer 2017

Je vakantie aan het plannen of sta je voor een tripje naar de zon, ...

Shark Couture, tijdloze en luxueuze strandmode

Bij Whatmatters kijken we niet op een zwemshort meer of minder. Met de zomer ...

The Mansquare: het walhalla voor de man l The Gentleman's Fair

Ben je de trotse bezitter van een echte mancave, maar kan je nog wat ...