Een nieuwe klassieker? De Nike Tiempo Legend 7

Nike-Football-Soccer-Tiempo-Book-2_hd_1600

We mogen onze beste tijd tussen de lijnen dan achter de rug hebben, dat wil niet zeggen dat we met rommel aan onze pootjes het veld willen betreden. Niet dat dat zo veelvuldig voorkomt, maar een nieuw paar voetbalschoenen is altijd welkom. De klassieker van Nike, de Tiempo, krijgt een nieuwe uitvoering met een dynamischere pasvorm en maar liefst 22% lichter.

22% lichter

Deze Flyknit uitvoering omhult de wreef met kabels die naar wens kunnen worden aangepast en ook voor een betere pasvorm zorgen. We zijn te vroeg gestopt! Aangezien er geen enkele steek in de schopzone van de voetbalschoen zit is het contact van de Tiempo en de voetbal leder op leder. Kinky, niet?

Met de Tiempo Legend 7 wordt ook de Hyperstability-plaat geïntroduceerd, die de schoen lichter maakt. Ook het logo op de hiel krijgt een make-over en een volledig nieuwe uitstraling. Heel wat pro’s zweren al jaren bij deze schoen en het verbeteren was dan ook een uitdagen. Het komende voetbalseizoen zal je alvast heel wat toppers op deze schoenen zien schitteren, dat staat vast.

De lancering van deze schoen is voorzien op 13 juli, moest je voor de winkel willen gaan liggen!

Sergio_Ramos_FB_Madrid_201706080065_HFR1_native_1600

 
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

4 keer MOSSELEN!

Een heel jaar lang kijk ik ernaar uit: de eerste pot mosselen van het ...

Zoute gin steelt zijn naam niet!

Net als je denkt dat je alles gezien en geproefd hebt, ontdek je de ...

Omdat wijn op temperatuur écht wel een verschil maakt: Kelvin

Geloof ons als we zeggen dat de temperatuur van de wijn een hemelsbreed verschil ...