Duvel meets Bourbon: Duvel Barrel Aged

Duvel kennen ze tot ver buiten de landsgrenzen. Een stevig biertje dat er al weleens wil inhakken, maar dat kan de pret niet drukken, integendeel. Nu pakken de rekels achter Duvel wel meer uit met innovaties, maar een combinatie met Bourbon, dat is toch wel echt bijzonder. Met de Duvel Barrel Aged combineren ze het beste van bier, met het beste van Bourbon. Te ontdekken!

Duvel Barrel Aged - Dimitri Staelens & Hedwig Neven & Michel Moortgat (c...

Duvel meets Bourbon

Met een pittig alcoholgehalte van 11,5% is het een beetje uitkijken geblazen. Deze Duvel werd 6 maanden gerijpt op eikenhouten Bourbonvaten en dat proef je. De pittige bite van Duvel krijgt zo nog een extra karamel- en vanilletoets. Likkebaarden voor liefhebbers!

24.000 flessen komen er op de markt, de voorraad van dit lekkers is dus zeker niet onbeperkt. Dit biertje past heerlijk bij de BBQ, al kan je er natuurlijk op elk moment van genieten. Dit godendrankje drink je bij voorkeur in de kleine Duvel glaasjes, maar heb je dat niet bij de hand, dan kan een wijnglas ook.

Vanaf 30 juni is de Duvel Barrel Aged verkrijgbaar voor € 24,99 in een 75cl geschenkverpakking. Je vindt dit biertje in Delhaize, Carrefour, bij drankenhandelaars, maar ook online in de Duvelshop.

Rep je alvast naar de winkel, nodig ons uit en laten we er een lange en aangename zomeravond van maken. We hebben nog een paar avonden vrij in juli!
1.2

Foto’s ©RobMitchell

You May Also Like

Knapperd Sarah breidt 'La Michaux' verder uit!

Tijd voor een update bij een koffie (lees als wit wijntje)… Ongeveer een jaar geleden ...

3 fenomenale bars die je moet bezoeken

Nee, eerlijkheidshalve dien ik toe te geven, we hebben al deze bars niet bezocht. ...

Zondagtip: Antwerp Classic Car Event te Brasschaat

Het tweedaagse ANTWERP CLASSIC CAR EVENT (ACCE) trapte zich gisteren met een vliegende start ...

Hosting door Fraai