In de sterren geschreven… Jouw sekshoroscoop van deze zomer!

Wie gelooft er in horoscopen? Wij van geen meter en toch kunnen we het niet laten om toch even halt te houden als we er eentje zien staan. Op onze redactie is het dan altijd wel even vechten want allebei zijn we gezegend met een sterrenbeeld als boogschutter. Believers weten dan ook wat voor vlees ze met ons in de kuip hebben. En nu we dan toch bezig zijn, kunnen we de sterren maar beter vragen hoe heet (en dan hebben we het niet over de temperatuur) onze zomer wordt. En niet egoïstisch we zijn (karaktertrekje Boogschutter?) zochten we ook die van u op!

VISSEN

Met wie?
Met een Tweelingen, Waterman of Weegschaal.
Waarom?
Je bent deze zomer op zoek naar een donkere ziel. Iemand die gekwetst, angstig en humeurig is. Drama en puinhoop eerste klas! Je maakt misbruik van de situatie en weet dat het niet hoort, net dat trekt je aan verder te gaan!
Waar en hoe?
Sluit je ogen en denk aan een plek waar het niet mag…daar, ergens uit het zicht in het donker! Ondanks alle ingrediënten om het heel dubieus te laten zijn, zal het toch perfect zijn! Toch haal je het einde van de zomer samen niet…’Zullen we vrienden blijven?’…weet je wel?

WATERMAN

Met wie?
Iemand die je al voor een lange tijd bewondert. Misschien wel die ultieme crush? Een droom die uitkomt? Ja, het zou zo maar eens kunnen!
Waarom?
Omdat jij het zo graag wilt en zij de klik wel voelt!
Waar?
Op een plek waar je het totaal niet verwacht.
Hoe?
Totaal weg van de wereld…het lijkt wel het plot van de nieuwste Disney-film!

STEENBOK

Met wie?
Met een Leeuw, Boogschutter of Ram. Je kent ze nog niet maar één blik en je weet direct hoe laat het is.

Hoe?
Het gebeurt allemaal na een discussie of ruzie. Passioneel, krachtig en als je ooit grenzen had worden ze deze zomer ruimschoots overschreden. Een spannende zomer! Kom je door de eerste storm, dan is dit zelfs relatiemateriaal.

BOOGSCHUTTER

Met wie?
Met een Vis, Schorpioen of Kreeft. Jullie begrijpen elkaar.
Waar?
Ver weg van thuis. Je reist om iets af te sluiten of te vieren dat iets is afgesloten. Eindelijk verlost van de vervelende ex? Eindelijk gedaan met studeren? De toekomst lacht jullie toe!
Hoe?
Magisch, wulps, adembenemend heet en seks uit je diepste fantasieën. Een zwoele zomer om nooit nog te vergeten!
 

SCHORPIOEN

Met wie?
Met een Stier, Maagd of Steenbok. Een oude bekende? Je net veroverde Tinder-date? Alles kan! De sterren spreken zelfs over de soulmate voor het leven!
Waar?
Overal zolang er zon, zee en strand aanwezig zijn.
Waarom?
Het markeert het begin van een nieuw hoofdstuk uit je leven. Samen gaan jullie voor een nieuw tijdperk vol passie.

WEEGSCHAAL

Met wie?
Meer dan waarschijnlijk een Tweeling. En neem het ook letterlijk want een trio behoort tot de mogelijkheden!
Waar?
Op een vertrouwde plek. Waar is het ooit begonnen? Waar heb je elkaar voor het eerst ontmoet? Waar is de vonk overgeslagen? Juist, daar!
Hoe?
Weg uit die comfortzone, grensverleggend en compleet over the top!  Porno in de ruimste vorm van het woord! Seks zal nooit nog hetzelfde zijn!

TWEELINGEN

Met wie?
Iemand die mee op avontuur wil!
Hoe?
Geniepig, geheimzinnig en niemand die het weet of merkt. Maar waar eindigt dit avontuur? De kans in de kraamkliniek is groot want de sterren schrijven over een wel heel vruchtbare periode. Indien je nog geen kleine koters op de wereld wil laten zetten, weet je wat te doen!

STIER

Met wie?
Met een Weegschaal, Tweelingen of Waterman.
Waar?
Overal waar kan! Geen ultieme fantasieën, speciale avonturen maar in het achterhoofd altijd dat zij de ster is van de show! Jouw plezier is deze zomer ondergeschikt aan haar genot!

RAM

Met wie?
Met een Weegschaal, Tweelingen of Waterman. Op eerste zicht ook iemand waarmee je een haat/liefde-verhouding hebt! Je kan ervoor kiezen deze persoon aan je te laten voorbijgaan maar dan wordt het een triestige zomer.
Waar?
Jij hebt de touwtjes in handen dus jij bepaalt!
Hoe?
De fascinatie en gemengde gevoelens maken van er een passionele zomer van. Bloed zweet en tranen van de bovenste plank! Je gaat letterlijk en figuurlijk erg diep…rammen!  

KREEFT

Met wie?
Die ravissante, ondernemende, boeiende, en spannende persoon die jouw aandacht heeft getrokken sinds jullie eerste ontmoeting. Het gevoel leeft dat alles mogelijk is. En dat is het ook. Het kan ook een herwaardering zijn van je huidige relatie!
Waar?
Overal waar je intens en met de nodige zin voor avontuur passioneel en intens elkaar (opnieuw) van kop tot teen ontdekt! Een zomer om verder op te bouwen!
 

 

You May Also Like

Textielloze Roxeanne Hazes feest alsof het haar laatste dag was

Dit weekend in de kroeg, ergens in Amsterdam… Nadat vader André en zoon André ...

Het Limburg-gevoel met Miss-kandidate Melissa Holsteens

Limburg! Niet voor het eerst we hier zijn gestrand met onze voltallige redactie. Bilzen ...

Wordt Julia Müller de ultieme verleidster in Temptation Island VIPS?

Als we alle spoilers mogen geloven wel… Julia Müller is één van de dertien ...

Hosting door Fraai