De monochrome sneakers van Lenger!

Sneakers, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Zeker als een nieuw label puike exemplaren op de markt brengt en een duwtje in de rug kan gebruiken staan we op de eerste rij.

Monochroom en minimalistisch

olive
De minimalistische sneakers van Lenger verdienen wat ons betreft zeker wat steun, meer nog: de kans is groot dat we ze in huis halen. 8 maanden research gingen vooraf aan deze sneaker die nu via Kickstarter verkrijgbaar is. De sneakers passen zich soepel aan, aan de vorm van je voet, zijn in meerdere monochrome kleuren verkrijgbaar en zijn gemaakt uit Italiaans leder. De Margom rubberen zool is een garantie op comfort!
white
Hoewel de Scandinavische invloeden onmiskenbaar zijn worden deze sneakers gemaakt in Portugal. Bestel je nu een paar, dan haal je ze voor 120 dollar in huis. Een koopje! Wil je een sneaker waar nog niet iedereen mee rondloopt en kies je resoluut voor kwaliteit, dan zijn deze pareltje van Lenger zeker het overwegen waard! Tegen oktober van dit jaar zouden ze dan effectief in je schoenenkast staan!
 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Converse x Taylor: Golf Le Fleur

Als een Amerikaanse rapper – Taylor – in dit geval en een sneakermerk (Converse) ...

Whatmatters Weekend-Tip: We Can Dance (Zeebrugge)

Waar zijn die Cowboys en Cowgirls hier? En of we getriggerd zijn na de ...

Noble denim stel je zelf op maat samen

Op zoek naar een jeans die als gegoten zitten, denim waar niet iedereen mee ...