De gedurfde overhemden van BB CHUM

Noteer: Hemden kan je nooit genoeg hebben. Nu zijn we als het op hemden aankomt zelf redelijk klassieke jongens: blauw en wit vormen zonder twijfel de boventoon in onze kleerkast. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen heren zijn die liever eens uit de band springen. Voor de knapen is er BB CHUM. Opvallende hemden, dat is wel het minste wat je kan zeggen.
17015894_1107158236062274_1889106291631952869_o

Kleur, contrast en limited

BB CHUM brengt limited edition overhemen op de markt. 99 stuks, meer worden er van elke print niet vervaardigd. Je kan dus vrij zeker zijn dat niemand in de nabije omgeving hetzelfde hemd aanheeft tijdens een avondje stappen. Nu zorgen de prints an sich daar waarschijnlijk ook al wel voor.


De shirts bestel je online of haal je bij enkele zorgvuldig geselecteerde winkel. Het spreekt waarschijnlijk voor zich dat de oprichters rasechte Nederlanders zijn? Kleur, details en contrasten zijn de pijlers van het merk en dat zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Wil jij zo een waanzinnig genummerd shirt waarmee je gegarandeerd blikken vangt? Bestellen doe je online en reken voor een hemd op een prijsje rond de 70 euro. Durf jij het aan?
Facebook

You May Also Like

Nieuwe flagshipstore voor Les Hommes

Het Belgische modelabel Les Hommes opende recent een volledig nieuwe flagshipstore in Antwerpen. De ...

Onbekend maar vet: the Henry WR

Wie sneakers zegt komt al snel bij de grote merken uit, die iedereen aan ...

5 zaken om rekening mee te houden bij winter sneakers!

In de winter blijven sneakers toch net een tikkeltje meer in de kast. Maar ...

Hosting door Fraai