De absolute top onder de strandbedden? SIMBA BLUE

Is het omdat ik dit artikel op een strandbed in Italië schrijf? Het zou best kunnen! Maar een strandbed als de Simba Blue, nee, dat hebben ze hier niet.

Op maat van Ibiza

In samenwerking met Blue Marlin Ibiza – best wel een referentie natuurlijk – ontwierp Simba Sleep immers een strandbed dat niet alleen je smartphone oplaadt, het bed houdt ook nog eens je drankjes koel.
Unveiling the WORLD'S MOST ADVANCED SUNBED which automatically applies sun protection, incorporates motorised seat adjustment, reclines to a position designed to simulate weightlessness and secures valuable items within its built-in safe. This luxury lounger also rotates 360 degrees meaning sunbathers can follow or shelter from the sun's rays, while state-of-the-art UV and Vitamin D monitoring technology feeds alerts back to the user's smartphone. The SIMBA BLUE, unveiled today (Wednesday) at prestigious Ibiza beach club Blue Marlin by top British model Sarah Ann Macklin, also features a wi-fi hotspot, solar-powered phone charger and drinks cooler. High-tech mattress makers SIMBA took 7 months, totalling 5,000 hours of innovative research to create the lounger which is available on pre-order for £45,000. PICTURE SHOWS: British model Sarah Ann Macklin on the SIMBA BLUE sunbed with parasol, security safe (left on bed), drinks cooler (centre) and solar charging panels (right on bed).(Handout images by Simba Sleep - video available via media enquiries: nadia.goodman@exposure.net / +44 (0)7447 924 106 or daisy.edwards@exposure.net   +44 (0)7958 470736 or simba@exposure.net
Nu is strandbed misschien wel een woord dat deze Sun Lounger zwaar te kort doet. Een gemotoriseerde rotatie-functie zorgt ervoor dat je steeds optimaal van de zon geniet, een gezicht mistsysteem verrijkt met rozenwater en bamboe en een ingebouwde wifi-hotspot, wat heb je nog meer nodig om optimaal te kunnen genieten? Juist: drank! Maar ook daar hebben de ontwerpers aan gedacht, want er is een ingebouwde drankenkoeler voorzien.
Valt de avond? Geen probleem, blijf rustig liggen. De Simba Blue heeft immers een ingebouwd led-verlichtingssysteem.
Ben je op zoek naar de top in zonnebedden, dan moet je gewoonweg de Simba Blue in huis halen, of naar de Blue Marlin trekken natuurlijk. Wat dat moet kosten? Een dikke 51.000 euro en nee, dit is geen tikfout. Luxueus relaxen kost aardig wat geld!

You May Also Like

Zondagtip: Antwerp Classic Car Event te Brasschaat

Het tweedaagse ANTWERP CLASSIC CAR EVENT (ACCE) trapte zich gisteren met een vliegende start ...

Na het Havenhuis in Antwerpen tovert Zaha Hadid een design luchthaven uit de grond

Helaas zal ze haar eigen ontwerp nooit live zien De Britse architecte van Iraakse ...

LOF, zorgt voor een frisse toets in Gent

Bij Whatmatters mogen we dan rasechte Antwerpen zijn, dat neemt niet weg dat we ...

Hosting door Fraai