Anastasya Chernook, knappe lifestyleblogger en jurylid voor Miss Ocean Couture by Whatmatters

Iedereen die ons een beetje volgt weet dat we druk in de weer zijn samen met het luxueuze badmodemerk Ocean Couture een missverkiezing te houden. Neen, geen missverkiezing waar deelneemsters eerst geld moeten ronselen, sms’en moeten verzamelen of snoepjes dienen te verkopen voor het goede doel (lees als ‘in de zakken’ van de organisator), neen, gewoon mooi, tof zijn én een uitstraling hebben die ons en de juryleden omver blaast! Eén van die juryleden blaast ons ook omver, Anastasya Chernook! Zeer succesvol lifestyleblogger en zelf niet onknap, of beter zeg maar gewoon adembenemend knap! Tijd om deze knapperd even te leren kennen!
IMG_5790

Hoi knapperd! Stel je eens kort even voor?
Ik ben Anastasya Chernook, 23 jaar en een Belgische mode- en lifestyleblogger met Russische/Aziatische roots. Ik heb een achtergrond in mode en journalistiek en naast het delen van mijn leven op social media maak ik ook social media en influencer-strategieën voor merken en bedrijven.

Dan ben je welgekomen want het wordt tijd dat we ons echt eens op de kaart gaan zetten! Waarom ben je ooit zelf begonnen met bloggen?  
Wat mode en beauty betreft ben ik altijd up-to-date en ik word door mijn nauwe omgeving sowieso constant uitgevraagd over deze zaken. Het is een leuke manier om je know-how te delen. Ik ben ook altijd zelfstandig geweest – vroeger in bijberoep – en uiteindelijk is het leukste bedrijf dat je kan uitbouwen gewoon jezelf.

Knap! Je bent één van onze juryleden die op zoek gaan naar de allereerste Miss Ocean Couture. Wat is je link met het luxemerk in badmode?
Ik ken Katerina, de ontwerpster van Ocean Couture via Julie van Sunglass Avenue en Katty van Nee Make-up, mensen waar ik regelmatig mee samen werk en bij wie de focus ook ligt bij een kwalitatief product met een verhaal. Katerina is enorm bezield door haar werk en product. Ik geloof sterk in het idee van luxueuze, stijlvolle badmode.
Schermafdruk 2017-06-23 19.03.24

Wij alvast ook! Je bent ook Instafamous…waarom moeten we je volgen?
Spontane snapshots uit m’n dagelijkse leven en reizen, wekelijkse vlogs. Ik ben redelijk “no shame”, ik ben bijvoorbeeld niet slank maar ik zal het niet laten om bikinifoto’s te posten, in m’n vlogs zie je ook de “niet-gecensureerde” realiteit. Ik denk dat ik daardoor soms meer relatable ben voor meisjes en vrouwen dan de doorsnee Instagrambabe of –blogger. Social media en instagram is ook niet alles, het mag mensen geen slecht gevoel geven.

De #nocensor is geboren! Toch kan je niet ontkennen dat je er ook ongecensureerd gewoon goed uitziet! Wat is de meest opvallende reactie die je ooit heb gekregen of het leukste dat je hebt meegemaakt?
Ik vind het altijd leuk als ik ergens op stap ben en als meisjes mij aanspreken over m’n werk of vertellen dat ze me volgen. Het is fijn om iemand anders te kunnen inspireren. Een compliment van een vrouw doet me eigenlijk veel meer plezier dan een compliment van een man.

Schermafdruk 2017-06-23 19.03.03

Lap, daar gaat ons compliment! Om even terug te komen op de verkiezing…heb je zelf ervaringen met Missverkiezingen? En hoe blik je daar dan op terug?
Niet echt, als ik heel jong was heb ik ooit meegedaan aan TopMannequin, maar dat bleek in plaats van een modellenwedstrijd een lachwekkende Missverkiezing te zijn zoals België er veel telt. Juist daarom vind ik het idee van Miss Ocean Couture zo leuk – het is de moeite om mee te doen, je hoeft niet maandenlang sponsorgeld te zoeken, tickets te verkopen,… noem maar op. Ik vind buitenlandse verkiezingen zoals in Rusland of de Verenigde Staten bijvoorbeeld fantastisch: een ijzersterke organisatie en kandidatuur.

De lat wordt bij deze erg hoog gelegd! Maar voor we je naar Bao Beach halen, wat zijn jouw favoriete plekjes voor een hapje en een stapje?
Het leukste aan in Knokke wonen is een Zushi niet ver van de deur! De Pharmacy is ook een must-do voor heerlijke cocktails. Echt uitgaan doe ik niet veel, de zondag vind je me meestal met m’n familie in het restaurant van mijn schoonouders Coeur d’Amis in Zwevezele. Lekker eten, véél Champagne en een buitenbar met ontzettend veel sfeer. Wie wil komen eten moet wel ruim op tijd reserveren.

Schermafdruk 2017-06-23 19.03.38

Genoteerd! Dat staat vanaf vandaag met stip op onze bucket list! Terug naar Miss Ocean Couture, over welke eigenschappen beschikt voor jou een goede Miss? 
Een klassieke schoonheid, liefdadig en filantropisch, bescheiden vooral en elegant in alles wat ze doet.

Helemaal mee eens! Wat verwacht je uiteindelijk van de verkiezing Miss Ocean Couture? 
Een leuke sfeer, veel volk en ik hoop natuurlijk op knappe dames! Wat mij betreft mag de lat hoog liggen.

We doen ons best! Waar ga je op letten?
Een knap gezicht, uitstraling en het loopje. Hoe een vrouw voortbeweegt zegt heel veel.

Ik leer als nieuwbakken jurylid veel bij! Een laatste vraagje voor u…wat zijn je toekomstplannen?
Ik heb altijd gezegd: carrière, carrière, carrière,… maar omdat ik al sinds het middelbaar van alles en nog wat onderneem en 7 op 7 werk denk ik de laatste tijd vaak: “don’t forget to have fun!”. Ik heb een fantastische vriend, twee zalige families, een heel gelukkig leven, en ik ben nota bene maar 23. Ik hoop in de toekomst meer tijd te kunnen spenderen met wie ik lief heb en meer te genieten van mijn vrije tijd. Waarschijnlijk zal ik ook niet altijd in België blijven wonen, de ideale stad voor mij is Los Angeles.

Schermafdruk 2017-06-23 19.02.43

The City of Angels…daar hoor jij ook gewoon thuis! Alvast heel veel succes in de weg ernaar toe en wie weet komen we die bekende Belgische blogger en influencer ooit wel eens een bezoekje brengen in het zonnige L.A. Malibu, Venice, Santa Monica of The Hills, het is al te lang geleden dat we er nog eens geweest zijn en elk excuus is goed niet? Wens je ook geïnspireerd te worden door Anastasya, volg haar dan snel op Instagram of lees haar BLOG! Een must-do! En ben je een knappe griet die aan de verwachtingen van Anastasya voldoet om Miss Ocean Couture te worden, schrijf je dan snel in HIER! Doen! 

You May Also Like

Is Yana de eerste verleidster uit de nieuwe Temptation Island?

We zitten op hete kolen. Als je in bent voor een potje intellectueel drama, ...

Heerlijke assist van Ronaldo aan James…Helga Lovekaty

Scoren en laten scoren. We hebben het hier vandaag over misschien wel de beste ...

Omdat we het Nathalie Guns de titel van Miss Fashion gunnen …

Dat ze in de Kempen het kunnen uitleggen, dat ervaart ondergetekend al ongeveer 2 ...

Hosting door Fraai