8 feiten die erop kunnen wijzen dat ze je bedriegt!

Ja, je bent ongetwijfeld een geweldige kerel, maar ook die kunnen bedrogen worden. Uiteraard kan je dan in een hoekje een potje gaan wenen, maar je kan het ook niet zover laten komen. Aan jou de keuze! Meestal krijg je immers wel een aantal overduidelijke signalen dat er stront aan de knikker is. Hieronder vind je alvast 8 overduidelijke tekenen dat je vriendin waarschijnlijk buitenshuis meer scoort dan binnen de 4 muren van je eigen stekje. Een gewaarschuwd man is er 2 waard!

Ze is al een eind in de 30

An sich, meestal geen drama, maar een studie heeft wel aangetoond dat de gemiddelde leeftijd waarop vrouwen het meeste vreemdgaan 36,6 jaar is. Jens heeft op dat vlak nog jarenlang geen enkel probleem, maar bij mij gaat het dus zolang niet meer duren of ik moet me zorgen beginnen maken…
slide_321591_3021236_free

Haar leeftijd eindigt op een 9

Nee, we bedoelen niet gewoonweg 9, dat is ziek! Een andere studie – we steken er onze hand niet voor in het vuur – gaf aan dat vrouwen met een leeftijd die eindigt op een 9, vaker bedriegen.

Jullie zijn 7 jaar samen

Ook altijd gedacht dat 7 een geluksgetal was? Vergeet het! Heel wat relaties en huwelijken stranden na 7 jaar. Je kent de uitdrukking van de magere jaren misschien wel…

Ze faket haar orgasmes

Ook dit schijnt wetenschappelijk bewezen zijn. Vrouwen die hun orgasmes faken bedriegen vaker. Niet onlogisch eigenlijk, want ze willen natuurlijk ergens aan hun trekken komen en sporen naarstig de markt af.
Cat_woman

Jullie hebben een kat

Hebben jullie een kat in plaats van een hond? Begin maar al te panikeren! Vrouwen met katten bedriegen 25% meer dan vrouwen met honden. Het gezegde: “Zo trouw als een hond”, bevat dan toch heel wat waarheid.

Ze houdt van rock

Rock chicks bedriegen hun partners meer, dan eender welke andere soort.

Ze is stewardess, handelt in aandelen of bankier

Heeft je vrouwtje één van bovenstaande jobs? Zorg ervoor dat ze ontslag neemt en verdien zelf de centjes! De meeste vrouwen bedriegen je trouwens sowieso met iemand op het werk, dus onze grootvaders hadden misschien het nog niet zo slecht bekeken om de vrouwen aan de haard te houden!
World_Travel___Tourism_Beautiful_stewardess_018985_

Ze is blond

Maar liefst 42% van de bedriegende vrouwen blijkt blond te zijn. Speel op veilig, dump je blonde en ga voor bruin, zwart of rood. Alleen, ook zij blijken te bedriegen. De wereld is om zeep!
 
Bron: Maxim

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wij gingen aan het rollen met Kaat Bollen

Wie kent Kaat Bollen niet? Deze spring-in-‘t-veld heeft niet alleen Goedele Liekens van haar ...

Masturberen op het werk zorgt voor meer focus!

Eerlijk, ik hoop dat Jens het niet doet. Wat? Masturberen op het werk. Ook ...

Straf! Goedele Liekens zoekt orgasme!

Oh jaaa heren (en stiekem meelezende dames), U leest het goed…Goedele zoekt een orgasme! ...