7 dagen seks op rij challenge! Zo moet het!

We starten de week met een heerlijke challenge! Waar kan je een man altijd mee plezieren? En vrouwen, eerlijk zijn nu, ook? Juist, meer seks! Dat een man in een gemiddelde relatie een hoger libido heeft en dat de vrouw in kwestie soms iets meer aangepord moet worden is een feit. Vrouwen staan namelijk hoe je het ook draait of keert, gewoon meer in voor allerhande taken. Dus alle respect dat zijn na hun eigen werk, de nodige huishoudelijke taken, eventueel kinderen, en onze voetbal nog enigszins zin hebben in de horizontale tango!

Wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat koppels die meer seks hebben, een betere relatie hebben, zich meer met elkaar verbonden voelen en in het geheel ook gewoon veel gelukkiger zijn. Bijkomende voordelen als betere conditie, het verbranden van calorieën, verminderde kans op prostaatkanker en tijdens een orgasme het aanmaken van endorfine, wat goed is voor je humeur en je ook helpt ontspannen, maken van seks gewoon meer dan een basisbehoefte.
Wij hebben alvast een agenda opgemaakt om het zeven dagen lang vol te houden. Je zal merken dat de passie zienderogen aangewakkerd wordt. Uiteraard hoeft het niet bij deze ene week te blijven…

Maandag: Anti-stress seks

We beginnen het rustig aan vandaag. Na een ongetwijfeld ontspannen weekend ben je er vandaag als een gek terug ingevlogen op het werk. Met andere woorden voor de meeste mensen onder ons een stressvolle dag. En iedereen weet, stress is een heuse sekskiller. Wacht daarom vandaag tot na het avondeten. Zet samen de afwas in de afwasmachine, of doe hem samen zelf. Ontspan je nadien op de bank. Nu wordt het tijd voor de man om in actie te schieten. Wrijf door haar haren, masseer de slapen, ga over naar de schouders en de nek…je zal zien dat ze helemaal ontdooit. Met een vingerknip maak je haar bovenstukje los en begin je aan haar rug en ga zo over naar haar billen. Het moment je voelt ze zich helemaal overgeeft, draai je haar om en masseer je haar clitoris tot ze een eerste keer is gekomen. De rest is aan jullie.

Dinsdag: Vluggertje voor het eten

Net op het moment ze aan het eten wil beginnen, stap je op haar af en fluister je dat je ze graag ziet en dat ze er ongelooflijk goed uitziet. Je kust haar innig en zet ze met een swingende beweging op het aanrecht. Rokje omhoog en de slip een beetje naar beneden en jawel, het voorgerecht wordt geserveerd.

Woensdag: Dry Humpen

Ontspanning…samen lig je vandaag languit op de bank te kijken naar haar favoriete serie. Tijdens deze serie streel je ze door de haren, nek, armen,… . Let op, erogene zones laten we even links liggen. Pas na de aftiteling draai je haar op de rug en begin je kruis tegen kruis aangekleed romantisch te kussen. Stilletjes aan begin je ook kruis tegen kruis te schuren en voor je het weet, liggen alle kledingstukken naast de zetel.

Donderdag: Lazy Sex

Vandaag wachten we tot we samen in bed liggen. Na een kort gesprekje lig je lepeltje lepeltje te knuffelen. Je janden glijden verschillende keren van de heupen over de buik, langs de borsten over de nek naar de haren. Na een paar minuten glij je met je handen over de meest erogene zones onderaan. Het moment waarop de ademhaling zwaarder en zwaarder wordt glij je met een paar vingers naar binnen. Stimuleer tegelijk haar clitoris en laat haar komen. Zij doet niets en jij werkt vandaag…lepeltje lepeltje vallen jullie voldaan in slaap.

Vrijdag: Vluggertje voor het uitgaan

Eindelijk weekend. Net voor jullie allebei de deur willen uitgaan om een klein of groot stapje in de wereld te zetten, leid je haar terug naar de woonkamer, open je de knopjes van haar blouse en pak je ze gewoon even lekker stevig aan. Ook toegelaten vandaag, dirty talk!

Zaterdag: Douche seks


Het werd gisteren iets te laat en jullie blijven iets langer liggen vandaag. Toch staan er sportieve activiteiten op het programma. Samen in de tuin werken, samen gaan joggen, fietsen of tennissen? Alles kan. Na deze energieke inspanning volgt de ontspanning. Niets is zo zalig dan na de inspanning het bezwete lichaam te laten afkoelen onder een verkwikkende douche. Dit doe je samen. Zeep elkaar in en vergeet de erogene zones niet. De rest komt vanzelf!

Zondag: Ochtendseks


Terwijl jij koffie zet en een excuus hebt om even je tanden te poetsen laat je haar even in bed liggen dromen. Breng de koffie tot op bed en onthou wat Clouseau dertig jaar geleden al zong…’Je drinkt je koffie en begint zachtjes wat te praten, Je kan ’t niet laten en toch moet je even gapen…Maar het is zondag dus hoeven we vandaag toch niets te doen…We duiken terug de lakens in en we vrijen tot de noen!‘ Meerdere keren zijn toegelaten!

Bron: Mens Health
Foto’s: Giphy + Pinterest

You May Also Like

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

Voor 850.000 euro een seksfeestje wanneer je maar wil!

Ben je gezegend met het libido van een Bonobo en pik je al weleens ...

Scrotox? Botox voor de ballen!

Niet dat we zelf ooit over botox zouden nadenken, maar we hebben er an ...

Hosting door Fraai